Veckohoroskop 16 – 22 mars 2020

Leende kvinna tittar in i kameran.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 16 – 22 mars här.

Horoskop 16 – 22 mars 2020

Väduren

21 mars–20 april

Venus står gynnsamt för inkomstmöjligheter. Satsa på att få koll på din ekonomi och gör smarta investeringar som ger trygghet på lång sikt. Våga satsa extra i karriären nu så kommer framgången utan större hinder. Inse att du kan påverka din framtid på precis det sätt du önskar. Mitt råd: Positivt flöde.

Oxen

21 april–21 maj

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Venus lyser upp din tillvaro och hjälper dig att ta ett steg närmare dina drömmar. Bra vecka för att expandera din horisont och finna ny motivation som ger livet en djupare mening. Ha en kärleksaffär med livet och bjud in dina vänner till att deltaga. Mitt råd: Lev livet fullt ut så slipper du att ångra dig.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Satsa på gruppgemenskap och spendera tid med dina vänner. Se över dina mål och drömmar, men undvik att fatta beslut som påverkar karriären. Risken är stor att du låter önsketänkande och illusoriska förhoppningar dimma till realistiska bedömningar. Mitt råd: Känn efter vad du mår bäst av.

Kräftan

21 juni–21 juli

Venus står i ditt vänskapsområde och skapar goda förutsättningar för djupare sammanhang tillsammans med andra. Förvänta dig kärlek, värme och vänlighet från omgivningen, nära och kära. Satsa på ökat välbefinnande med lugn och vila. Återhämta krafter. Mitt råd: Med hjärtat på rätta stället.

Lejonet

22 juli–22 aug

Satsa på att utveckla vänskapsband med kollegorna på jobbet. Speciellt med kollegor i högre ställning. Det kan bidra till bättre arbetsförhållanden och ekonomiska fördelar på lång sikt. Varva kraftansträngningar med perioder av vila. Var medveten om dina gränser. Mitt råd: Lita på magkänslan.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Merkurius står i ditt relationsområde och öppnar upp för dialog och möten. Ha ett varmt och öppet utbyte med personer i din omgivning. Prata om allt mellan himmel och jord, såväl ytliga som djupa ämnen. Låt fantasin och kreativiteten flöda. Mitt råd: Hitta din kraft och glädje genom vänskap.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan finna frid hemma och få uppleva positiva dagar tillsammans med familjen. Planera aktiviteter tillsammans. Hur du tänker påverkar din hälsa och hur du mår. Anta nya rutiner som kan bidra till ökat välbefinnande. Se problem och utmaningar som nya sätt att växa. Mitt råd: Njut mer av livet.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Din planet Mars står gynnsamt hela veckan tillsammans med Jupiter som ger fördelar i sociala sammanhang. Framgång kan komma genom studier och korta resor. Ett miljöombyte för kropp, själ och välbefinnandet ligger helt rätt. Ta vara på det oväntade. Mitt råd: Gör din livsresa till ett spännande äventyr.

Skytten

22 nov–20 dec

Se värdet i vardagliga sysslor och finn ro inom dig själv. Venus står gynnsamt för att utforska din vardag, göra den glädjefylld och harmonisk. Se upp med onödiga utgifter. Extra stor risk för slöseri och impulsköp denna veckan. Dra ner på tempot, stanna upp och lyssna inåt. Mitt råd: Medveten närvaro.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Det finns inget som står vägen för vad du kan åstadkomma. Våga satsa extra, men var medveten om dina gränser. Speciellt vad gäller din hälsa och stresstolerans. Risken finns att din entusiasm och framgångskänsla får dig att säga ja till alldeles för många möjligheter. Mitt råd: Gör en sak i taget.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Förändra något som kan förbättra eller ge nya inkomster. Tänk utanför boxen och lita på dina egna idéer. Du ligger alltid steget före och kan göra dagdrömmar till sanndrömmar, så länge du är förankrad i det materiella och står stadigt med båda fötterna på jorden. Mitt råd: Gör om och gör bättre.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Merkurius står i ditt tecken och väcker kreativa idéer, men kopplar också upp dig till dina drömmar. Ta tid för reflektion och utforska inåt. Venus står gynnsamt för umgänge med släkt och vänner. Ett miljöombyte kan ge precis den avkoppling som du behöver. Mitt råd: Nya intryck ger kraft att växa.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: