Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 17 – 23 september 2020

17 sep, 2020 
Monica Hortell
Kvinna i häftig hatt tittar trotsigt in i kameran.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Allt du gör går snabbt och det är inte många som hänger med i svängarna. Ibland måste du stanna upp, andas djupt och tänka efter. Prioriterar du rätt saker? Att bara stressa leder inte till större effektivitet utan snarare tvärtom.

Oxen

20/4–20/5

Du vill lära dig något nytt och gillar att läsa och förkovra dig. Det förekommer också många diskussioner om religion och politik. Du lägger fram dina åsikter på ett övertygande sätt men frågan är om du är lika bra på att lyssna?

Väduren

21/3–19/4

Det är mycket på gång och du hamnar i hetluften, på ett bra sätt. Folk lägger märke till dig eftersom du utstrålar en intressant blandning av charm och styrka. Alla slags projekt och nystarter blir lyckosamma, så våga satsa!

Lejonet

23/7–22/8

Du har mycket att ge och vill hjälpa människor men det blir inte alltid som du tänkt dig. Vissa är helt enkelt svåra att nå fram till och det är inte ditt fel. Ta till dig de komplimanger du får och lita på att de är ärligt menade!

Annons

Jungfrun

23/8–22/9

Du förstår hur andra känner det även om de inte uttrycker det i ord. Din egen sinnesstämning påverkas mycket av det du har omkring dig men ofta vet du inte vad som orsakar ditt växlande humör Försök få mer tid för dig själv!

Kräftan

22/6–22/7

Du har sinne för affärer. Om du ska köpa något så hittar du det till fyndpris och du vet också hur du ska investera eventuellt pengaöverskott. Men jobbmässigt är det lite stökigt och det är ingen idé att hasta fram något resultat.

Skorpionen

23/10–22/11

Ibland blir du så ivrig så du glömmer att lyssna på din goda intuition. Nu står du inför ett beslut som kräver både tanke och känsla och det måste få ta sin tid. Om du inte är helt säker på vad som är rätt är det bättre att göra ingenting.

Vågen

23/9–22/10

Du tar det lugnt, iakttar människorna omkring dig och funderar över deras ibland konstiga beteende. Men du är försiktig med vad du säger eftersom du inte vill såra någon. När folk bråkar får du rollen som medlare och diplomat.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du är bestämd när det behövs. En person som försökt lura dig känner sig genom-skådad och backar. Jobbmässigt börjar det bli dags att tänka i nya banor. Du har mycket att tillföra och behöver inte vara rädd för utökat ansvar.

Fiskarna

20/2–20/3

Det är en bra vecka för att köpa, sälja och förhandla oavsett område. Du är smart och ser möjligheter som andra missar. Däremot står det lite stilla i kärleken. Kanske är du mer inriktad på kravlös vänskap för tillfället?

Vattumannen

21/1–19/2

Du grubblar inte över saker du kunde gjort annorlunda. Istället blickar du framåt i förvissning om att allt ordnar sig på bästa sätt. Du sprider mycket optimism och glädje omkring dig. En bra vecka för att göra nya bekantskaper!

Stenbocken

22/12–20/1

Du ser allt i stora perspektiv och sätter dig snabbt in i olika ämnen. Dessutom är du bra på att informera och dela med dig av din kunskap. Din entusiasm för jobbet går upp och ner men du håller dina löften och det räcker långt.

Annons