Veckohoroskop 17-23 december 2020

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stenbocken

22/12–20/1

Dina möten med människor är mycket intensiva och känslomättade. Ingenting känns egentligen likgiltigt eller vanligt just nu förändringens vindar blåser, och du fylls av en försiktig optimism. Ett viktigt beslut börjar ta form nu.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Vattumannen

21/1–19/2

Du är energisk men vill ändå inte ge dig i kast med några stora tidskrävande projekt. Allt måste gå snabbt annars ger du upp. Däremot är du bra på att dra upp riktlinjer och sätta andra i arbete. Trevligt nog gör folk som du säger.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är modig och försvarar någon som blivit illa behandlad. Det väcker mycket respekt och stärker dessutom din egen självkänsla. När det gäller pengar är du optimistisk och kanske rentav godtrogen. Håll hårdare i plånboken!

Väduren

21/3–19/4

Du har en god organisationsförmåga och ser allt i övergripande och breda perspektiv. De små detaljerna låter du gärna andra ta hand om och på så vis blir alla nöjda. Ofta vet du vad människor behöver innan de själva har insett det.

Oxen

20/4–20/5

Du är omtänksam och vill göra det bästa för alla. Ofta tar du väldigt mycket ansvar, och du gillar känslan av att vara oumbärlig. Trevligt nog ser ekonomin bra ut, och en närstående kommer med ett glädjande besked som rör pengar.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är väldigt intuitiv och känner ofta på dig hur människor mår eller vad som ska hända. När det gäller praktiska saker fungerar det inte lika bra. Du tar sällan itu med det som behöver göras förrän i absolut sista minuten.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Kräftan

22/6–22/7

Du är superkänslig för människors utstrålning och allt som händer omkring dig. Att stänga av går inte så du behöver tid för dig själv att kunna bearbeta alla intryck. Hemmet blir som vanligt din oas. Du blir också glad över en generös gåva.

Lejonet

23/7–22/8

Du är effektiv och tycker själv att du har koll på det mesta. Dessutom är du väldigt givmild både materiellt och känslomässigt så dina närmaste blir väl omhändertagna. Det kan också löna sig att satsa en liten slant på spel.

Jungfrun

23/8–22/9

Många omkring dig stressar mer än vad som är nyttigt, och deras tempo påverkar även dig. Försök få lite egen tid så du kan skapa harmoni genom att pyssla hemma. Att läsa och meditera kan också ge dig värdefulla upplevelser.

Vågen

23/9–22/10

Du stöter ihop med gamla bekanta och många känslor väcks till liv. Plötsligt kan en avsomnad relation återupptas. Det är också en bra period för samarbeten, både privat och i jobbet. Du mår absolut bäst när du är i ett sammanhang med andra.

Skorpionen

23/10–22/11

Du längtar efter lugn och ro, men tempot är fortsatt högt och det händer mycket oväntat. Dock är det mestadels trevliga saker och ditt humör blir allt bättre. En konflikt som legat och lurat under ytan tycks försvinna av sig själv.

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du står på rätt plats vid rätt tillfälle och lyckas med det mesta utan att till synes anstränga dig. Men vissa personer i din närhet har problem och de måste lösa dem själva. Du kan lyssna och stötta, men försök inte ta över!

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: