Veckohoroskop 18 – 24 maj 2020

Kvinna med barn som funderar över sin framtid och vad stjärnorna har att erbjuda.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 18 – 24 maj här.

Väduren

21 mars–20 april

Stjärntecken: Så är väduren som person

Sök dig till goda vänner som du trivs med, utbyt tankar, idéer och ha roligt tillsammans. En kort resa eller ett miljöombytekan inspirera och ge nya perspektiv. Venus står gynnsamt flera månader framåt för att utveckla vänskap och ditt sociala kontaktnät.

Mitt råd: Ta hand om dina relationer.

Oxen

21 april–21 maj

Stjärntecken: Så är oxen som person

Solen byter tecken och lyser upp ditt område för ekonomi och inkomstmöjligheter. Du kanske måste se över dina värderingar och göra en tydligare handlingsplan när det gäller inkomster och utgifter. Venus kan inspirera dig till att spendera över dina tillgångar.

Mitt råd: Agera på potentiella problem.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Venus fortsätter sin resa genom ditt tecken och får nu sällskap av Solen och Merkurius.Du får mer energi och kan spraka av idéer, men kan njuta lite för mycket av det goda vilket kan få konsekvenser för din hälsa.

Mitt råd: Fundera på var förändring är nödvändigt vad gäller dina relationer.

Kräftan

21 juni–21 juli

Nu passar att dra dig inåt och ta hand om hälsan och andra saker som kan stå i vägen för ditt välbefinnande. Ta hand om det som dyker upp på resans gång, och stick inte huvudet i sanden för att försöka undvika otrevligheter.

Mitt råd: Skapa en tydlig färdriktning med tydliga mål som kan stärka din ställning.

Lejonet

22 juli–22 aug

Solen lyser upp ditt vänskapsområde och öppnar upp möjligheter för nya kontakter. Läk sårade känslor i relationer. Lär från dina misstag och omvandla erfarenheter till inre styrka. Ta initiativ tillsammans med individer eller grupper som delar dina intressen.

Vilket stjärntecken passar du med?

Mitt råd: Uppmärksamma dina förutsättningar.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Din planet Merkurius står välplacerad några veckor framåt och inbjuder till kärleksfulla möten som inspirerar din tankeprocess. Du kan känna dig ovanligt glad och ha framgång i både relationer och i din karriär. Passa på att ta hand om yrkesrelaterade intressen.

Mitt råd: Blomstra ut!

Vågen

23 sept–22 okt

Dina barn kan kräva uppmärksamhet och du får räkna med ett ökat ansvar. Om du vill se framgång i kreativa aktiviteter så krävs att du lägger på ett extra kol nu och blir mer seriös när det gäller att kunna hantera problem som står i vägen för ditt personliga självförverkligande.

Mitt råd: Ta tjuren vid hornen.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det är dags att börja trimma figuren inför sommaren. Lägg in en timme träning på schemat några dagar i veckan och sätt mål som motiverar dig framåt. Finn vägar till din kreativitet.

Mitt råd: Desto mer du upptäcker och utvecklar din egen röst, desto mer upptäcker du och utvecklar dig själv.

Skytten

22 nov–20 dec

Din planet Jupiter står risigt till i ditt ekonomiska område. Du bör vara extra försiktig med utgifter och inte ta chanser som kan äventyra tryggheten. Du kanske måste tänka om vad gäller värderingar och planera för en mer hållbar ekonomisk struktur.

Mitt råd: Undvik riskfyllda investeringar.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Solen lyser just nu upp ditt hälsoområde och bjuder in till förändring och nystart kring diet och hälsorutiner. Satsa på att komma i balans med kropp och själ och gör en hållbar framtidsplan för din hälsa och ditt välbefinnande.

Mitt råd: Njut mer av naturen, dofterna, vädret och alla dina sinnen.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du har nyligen börjat en helt ny process som innebär att du behöver tänka om vad gäller framtiden. Om du inte redan skalat bort allting som inte längre passar in på den du är, så är det hög tid att göra det nu. Känn efter vad du vill lägga din energi på.

Mitt råd: Nystart för nya och givande intressen.

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Fiskarna

20 feb–20 mars

Mars står bra till och inspirerar till aktivitet. Om du har en handlingsplan kan du snabbt komma framåt. Rikta din energi på positiva mål som motiverar. Det är inte läge att hitta lugnet, och risken är stor att du hamnar i konflikter med omvärlden.

Mitt råd: Satsa på konstruktiva aktiviteter som känns rätt för dig nu.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: