Veckohoroskop 2 – 8 mars 2020

Leende kvinna mot en grön vägg dekorerad med solrosor.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 2 – 8 mars här.

Horoskop 2 – 8 mars 2020

Väduren

21 mars–20 april

En positiv utveckling kan ske i karriären som hjälper till att vidareutveckla dina mål och intressen. Passa på och starta nya projekt om det är medvind. Diskutera med din chef och gör planer tillsammans för framgångsrika resultat. Mitt råd: Sluta drömma och sätt igång så kommer framgången.

Oxen

21 april–21 maj

Vilket stjärntecken passar du med?

Kärleksplaneten Venus står gynnsamt några veckor framåt. Det kan bli början på en glädjefylld period som kommer med vänskap, kärlek och mer fritid. Lägg en del av jobbet åt sidan och unna dig lite ledigt för skoj och avkoppling. Mitt råd: Förnya någonting i din garderob och överraska med en ny frisyr.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du kanske inte kan vinna en konflikt på jobbet, men du kan identifiera vilken typ av konflikt det handlar om och sen lösa den på bästa sätt för alla inblandade. Om du har en ledande ställning är det extra viktigt att förstå vad som motiverar andra nu. Mitt råd: Finn nya vägar till din kreativitet.

Kräftan

21 juni–21 juli

Satsa på ett lugnare tempo som passar för inre reflektion och meditation. Låt känslorna få ta större plats och känn in dina behov på djupet. En efterlängtad dröm kan kräva mer än du räknat med, och du kan pendla mellan hopp och förtvivlan. Ta ett steg i taget. Mitt råd: Behåll den magiska gnistan.

Lejonet

22 juli–22 aug

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Nu är en positiv tid för förändringar som kan ge ökad frihet och självständighet. Fatta några avgörande beslut som kan gynna framtiden. Planera lediga dagar för att återhämta krafterna och ge näring till både kropp och själ. Mitt råd: Organisation och målmedvetenhet ger framgång nu.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Harmoni kan infinna sig lättare nu och hjälpa dig att koppla av från stress. Passa på och gör veckan till en nöjesfylld och kreativ tid som befrämjar ditt välbefinnande. Relationer kan hamna i fokus och ha inflytande på din fortsatta karriär. Mitt råd: Lita på din magkänsla och strunta i småsaker.

Vågen

23 sept–22 okt

Din familjesituation kan kännas stabilare och läget är bra för att prata hållbara strukturer på lång sikt. Dela tankar, känslor och lägg fram viktiga argument som behöver mer uppmärksamhet. Du kan få stöd och uppmuntran från oväntat håll. Mitt råd: Håll inte tillbaka något som du länge velat säga.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det är bra att du tar hand om dina talanger, men en nystart som gör dig gladare är inte helt fel. Du kan förkovra dig i arbete men glöm inte bort det roliga. Satsa på att ta hand om dig själv bättre och skapa balans. Mitt råd: Roa dig med vänner och låt flirt och romantik stå med på programmet.

Skytten

22 nov–20 dec

Se upp med impulsivt förhastande nu och tänk noga igenom olika sidor av en sak innan du fattar ett beslut. Oväntade situationer kan uppstå med syskon eller på jobbet. Öppna dig för nya perspektiv. Ett nytt arbete kan vara på väg. Mitt råd: Öppna dig för nya möjligheter till utveckling.

Det här är astrologi:

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kan få mycket att göra hela veckan och behöva planera din tid i detalj för att hinna med allting. Men du befinner dig i en positiv utvecklingsprocess som kan ge framgång inom flera områden. Mitt råd: Definiera vad du vill så kan du räkna med gynnsamma resultat och ligga steget före.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Å ena sidan är veckan perfekt för att dra dig tillbaka och spendera kvalitetstid i ensamhet. Å andra sidan står Venus gynnsamt för socialt umgänge. Du kanske kan dela upp din tid på ett sätt som ger plats för både inre reflektion och nöjen. Mitt råd: Få relationen till dig själv att fungera.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Vänner kan spela stor roll vad gäller dina fortsatta framtidsplaner, och möjligheter kan uppstå i gruppgemenskap. Omvärdera dina tidigare planer och ge plats för nytt. Bra vecka för att byta inriktning kring studier och utbildning. Öppna dig för nya intryck och bekantskaper. Mitt råd: Designa din framtid.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: