Veckohoroskop 21 – 27 maj 2020

Kvinna som ser fram emot att veta vad hennes helg har att bjuda på.

Foto: Unsplash.com

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21 mars–20 april

Du behöver inte ta på dig en massa extra uppdrag för att göra andra nöjda. Det kan bli för mycket plikter så du tappar lusten att göra någonting alls. Unna dig istället att ha roligt, prata med vänner och bara njuta av livet! Det är du värd.

Oxen

21 april–21 maj

Du satsar framåt. Det du vill uppnå kan verka svårt eller till och med omöjligt i andras ögon men du är som vanligt envis. Det är bra att ta nya kontakter – du kan få nya fina vänner även om det inte händer så mycket i kärleken.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du är snabbtänkt och gillar att diskutera. Bli inte irriterad på människor som inte delar dina åsikter och försök inte heller omvända dem! Lyhördhet och tolerans är bättre vapen. Speciellt på jobbet bör du undvika alla slags konflikter.

Kräftan

21 juni–21 juli

Du tar det ganska lugnt men folk omkring digstressar desto mer. Låt dig inte ryckas med av det utan försök istället få de andra att varva ner! Folk lyssnar när du säger något så du har stor förmåga att påverka andra till det bättre.

Lejonet

22 juli–22 aug

Stjärntecken: Så är oxen som person

Du vill inte vara som alla andra. Hellre går du dina egna vägar och testar idéer som folk omkring dig inte vågar sig på. Det du gör och säger kan inspirera många men det finns också vissa som inte alls gillar att få sina cirklar rubbade.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Det finns en person som tycks njuta av att reta dig och du är rätt så provokativ tillbaka. Detta tar mycket kraft och frågan är om det är värt det? Ni mår nog båda bättre av att helt enkelt undvika varandra ett tag framöver.

Vågen

23 sept–22 okt

Du har bra överblick, ser allt som måste göras och det blir snabba ryck när du sätter igång. Vissa personer sätter sig på tvären men det bryr du dig inte så mycket om. Du litar mest på ditt eget omdöme och det gör du rätt i.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Stjärntecken: Så är väduren som person

Humöret går upp och ner beroende på vilka människor du träffar eller pratar med. Du är ovanligt lättpåverkad, både av åsikter och känslor. När en släkting meddelar en intressant och förvånande nyhet får du ännu mer att tänka på.

Skytten

22 nov–20 dec

Du är utåtriktad och bemöter alla människor på samma vänliga sätt. Konflikter gillar du absolut inte, så du undviker dem till varje pris. Problem ska helst lösas genom lugna diskussioner. I kärleken sker en mycket positiv utveckling.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du vill medverka till att göra världen bättre så du skänker pengar eller engagerar dig ideellt. Men du glömmer ofta att ta hand om dig själv. Om du ska orka i längden måste du bygga upp din energi genom motion och nyttig mat!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Du är optimist och dina tankar är både snabba och originella. Din kreativitet utvecklas ännu mer när du ställs inför svåra utmaningar. Inget känns besvärligt och du försöker ingjuta mod i andra som har krånglat till det för sig.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du måste snarast ta hand om konflikter som legat och grott under ytan annars får du ingen ro i sinnet. Det känns motigt till en början men går faktiskt bättre än du tror. Alla inblandade visar sin goda vilja när det behövs som bäst.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: