Veckohoroskop 21-27 december 2020

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Stenbocken

22/12–20/1

Utvecklingen kan gå långsammare än vad du förväntar dig. Oavsett om det gäller arbete, vänskap eller kärlek så blir det bäst om du låter allting få ta den tid det behöver. Det kan dock finnas tur med i bilden, så var inte rädd för att ta ut svängarna.

Mitt råd: Låt allting växa och mogna till något vackert.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har en härlig tid framför dig med Jupiter som ledstjärna. Räkna med att flera positiva möjligheter kommer på din väg. Satsa på ett nytt projekt eller fortsätt med ett redan påbörjat projekt och ta det till nästa nivå.

Mitt råd: Ge plats för ny utveckling, spontaneitet och roliga händelser.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Fiskarna

20/2–20/3

Julen ser superintressant ut men inte helt okomplicerad med Neptunus som gör dig extra känslig men också medkännande. Satsa på ett varmt och nyfiket utbyte med intressanta personer i omvärlden. Var på samma våglängd när ni pratar.

Mitt råd: Lägg arbetet åt sidan och njut av en magisk jul!

Väduren

21/3–19/4

Mars fortsätter sin resa genom ditt tecken och sätter scenen för aktiviteter och produktivitet. Satsa på att skapa balans mellan dina egna och andras behov. Personer i din omgivningen kan behöva din hjälp och du kan ha mycket att erbjuda dem nu.

Mitt råd: Satsa lite extra och räkna med positiva resultat.

Oxen

20/4–20/5

Venus skänker fördelar inom flera områden, speciellt i relationer med möjligheter för att utveckla gemensamma ekonomiska eller psykologiska resurser. Bra vecka för att lösa problem med nya överenskommelser.

Mitt råd: Definiera vad som känns rätt i hjärtat och skala bort allt det överflödiga.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Tvillingarna

21/5–21/6

Flera planeter lyser upp ditt relationsområde och öppnar upp möjligheter för positiva möten och roliga upplevelser i förhållanden. Lägg mer energi på att utveckla viktiga förhållanden och njut av harmoni och gemenskap.

Mitt råd: Lär känna nya sidor hos dig själv genom umgänge med andra.

Kräftan

22/6–22/7

Nymånen denna månad passar för att utveckla nya positiva vanor och rutiner som kan befrämja din hälsa. Se över din diet, dina behov och träningsrutiner. Skapa en miljö som framkallar lugn och ro, med trivsel för själen.

Mitt råd: Gör det vackert omkring dig och må ditt allra bästa under julen.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Lejonet

23/7–22/8

Du kan lockas ut i vimlet och möta nya människor som kan inspirera och göra dig glad. Kärlek och romantik kan också stå i fokus och sätta guldkant på julhelgen. Det största som händer nu är dock att du får möjlighet att vara kreativ och använda din energi för roliga saker.

Mitt råd: Lekfullhet.

Jungfrun

23/8–22/9

Det kan uppstå lite svårigheter i kärleken, så det är viktigt att du tar fram din röst och sätter ord på dina känslor. Sätt gränser om det behövs och var inte rädd för att säga nej. Jupiter ger bättre hälsa.

Mitt råd: Sätt upp egna mål som du vill uppnå med din hälsa under det kommande året.

Vågen

23/9–22/10

Mars piskar upp energin och sätter relationer i händelsernas centrum. Var fokuserad på er gemensamma målsättning och finslipa ert samarbete. Det blir ingen avsaknad av passion och romantik under julen, så passa på att boka in några mysiga hemmakvällar.

Mitt råd: Släpp loss dina känslor.

Skorpionen

23/10–22/11

Det kan vara fullt ös på jobbet trots juletid. Du behöver ta det lugnare och se över din hälsa. Gamla åkommor som du ignorerat gör sig påminda och kan behöva mer uppmärksamhet. Läget är helt rätt för att ändra vanor och skapa en sundare livsstil som reflekterar dina behov.

Mitt råd: Grön jul!

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är så harmonisk med gynnsam energi omkring dig. Venus går igenom ditt tecken fler veckor framåt, så det är bara att tacka och ta emot allt det goda som kommer nu. Tveka inte att ta initiativ tillsammans med andra. Du kan till och med möta kärleken!

Mitt råd: En fröjdefull jul i kärlekens tecken.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: