Veckohoroskop 23 – 29 mars 2020

Kvinns dricker kaffe ur termos ute i naturen.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 23 – 29 mars här.

Horoskop 23 – 29 mars 2020

Väduren

21 mars–20 april

Gynnsamma situationer kan uppstå som kan ge nya inkomstmöjligheter. Var öppen för förslag som kommer genom vänner. Du kan möta motstånd på jobbet och behöva kämpa lite extra för att uppnå dina mål. Vägen till framgång nu kommer genom tålamod och självdisciplin. Mitt råd: Ha fokus på det viktiga.

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Oxen

21 april–21 maj

Venus står i ditt tecken till den 3:e april. Njut av harmoni i tillvaron och finn den inre balansen. Spendera tid på sköna hemmakvällar och goda middagar. Du får positivt gehör från omgivningen och romantik kan ligga i luften. Mitt råd: Öppna dig för nytt som breddar horisonten.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Det kan göra gott att bara koppla av och spendera kvalitetstid i ensamhet. Läs en bra bok, gå promenader och förlös stress. Nymånen står med asteroiden kiron i ditt vänskapsområde, som helar och kan läka sår i relationer. Mitt råd: Släpp gammalt och börja om på nytt kring mål och drömmar.

Kräftan

21 juni–21 juli

Du kan söka djupare sammanhang i relationer. Släpp negativa mönster som inte känns bra i förhållanden och bjud in nytt som passar bättre in på dina och andras behov. Hitta din egen väg till läkning och ge rum för ny tillväxt. Mitt råd: Hitta balansen mellan dina intressen och din partners intressen.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Lejonet

22 juli–22 aug

Fokusera mer på din karriär och skapa förändringar som ger större glädje och frihet. Satsa på positiva vanor och rutiner kring hälsa som hjälper dig att må bättre. Karriären kan gå före kärlek just nu, men om du är lyhörd kan kärlek komma genom karriären. Mitt råd: Släpp in vardagsnjutningen.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Sluta ifrågasätta dig själv och acceptera dina talanger och gåvor som du fått. Du duger precis som du är! Bra period för nystart i relationer och med personer som du delar resurser tillsammans med. Våga gå på djupet och möt nya sidor hos dig själv. Mitt råd: Stå i din makt och gläns i omvärlden.

Vågen

23 sept–22 okt

Ge dig ut på äventyr och möt nya utmaningar. Även om det bara är små, små steg. Öppna dig för nya möten och sluta älta gammalt. Bra period för att läka sår i kärleksförhållanden. Belöna dig själv med något härligt när du tagit dig ur en krävande period. Mitt råd: Dela glädjen tillsammans med andra.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Skapa klarhet kring dina värderingar och satsa på det som känns viktigt. Du har en tendens att förlora dig i detaljer nu, och det kan kännas överväldigande att få ordning på saker och ting. Förenkla och rensa ut allt överflöd. Undvik mer ansvar. Mitt råd: Välj ledig tid före nya uppdrag.

Skytten

22 nov–20 dec

Någon kan sätta käppar i hjulet som påverkar din ekonomi. Dra ner på utgifterna och organisera kring inkomster. Skippa tänket att ta dagen som den kommer nu och bestäm dig kvällen före, hur dagen ska se ut. Desto mer förberedd du är nu, desto bättre resultat. Mitt råd: Gör en lista för en bra dag.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Var i världen ska du bo? Ditt stjärntecken vet svaret

Saturnus har just lämnat ditt tecken efter två tunga år! Du kan ha genomgått en djupare förändring och definierat dig själv på nytt. Satsa på att använda dina nya insikter till att bygga upp något positivt kring arbete och ekonomi. Mitt råd: Ett skepp kommer lastat med nya inkomstmöjligheter!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Saturnus har nu gått in i ditt tecken för att stanna, först en kort tid, men sedan under senhösten en längre period. Ta tillfället i akt och ta tag i drömmar och projekt som legat slumrande. Nu får du kraft och disciplin till att genomföra det du vill. Mitt råd: Slösa inte på tiden och krafterna.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Merkurius står i ditt tecken och ger nya kreativa idéer som kan berika din vardag. Involvera gärna nära och kära i diskussioner och vifta inte bort komplimanger. Du förtjänar mer beröm än du vanligtvis tar emot. Öva dig på att säga ”tack, vad snällt sagt.” Mitt råd: Ge dig själv en kram oftare.

Foto: TT/Shutterstock

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: