Veckohoroskop 28 december - 3 januari 2020/21

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Stenbocken

22/12–20/1

Du behöver fatta några viktiga beslut som berör din karriär och framtid. Förändra situationer som inte känns bra och gör nya praktiska planer som passar bättre in på dina behov. Undvik tvära kast och impulslösningar.

Mitt råd: Satsa på genomtänkta beslut efter inre reflektion och överväganden.

Vattumannen

21/1–19/2

Saturnus och Jupiter står båda två i ditt tecken nu och bjuder in till nya möjligheter för personlig utveckling. Fundera på vem du är och vad du vill, och hur du bäst kan göra för att förbättra ditt liv i ett längre perspektiv.

Mitt råd: Om du upplever att det står hinder i vägen, kan du lätt lösa dem nu.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Fiskarna

20/2–20/3

Ditt sociala liv kan blomstra när Venus går in i ditt vänskapsområde i början på det nya året. Detta kommer att öppna upp möjligheter för harmoni och glädje tillsammans med andra människor. Sätt upp nya mål för det nya året och våga drömma stort.

Mitt råd: Det som känns omöjligt tar bara lite längre tid.

Väduren

21/3–19/4

Unna dig några lediga dagar och ta igen dig efter julhelgen. Det kan ha varit intensivt med både arbete och en massa extra ansvar. Ha tålamod och jobba på att gradvis förbättra din livskvalitet med bättre balans och hälsa.

Mitt råd: Slappna av, var dig själv, och finn vägen till ditt välbefinnande.

Oxen

20/4–20/5

Satsa på avslut och förbered dig sen på att komma igång med det praktiska. Det kan handla om nystart på jobbet och praktiska angelägenheter som kommer att ta upp mycket av din tid. Samtidigt kan du få ordning på ekonomin och planera framåt.

Mitt råd: Tänk igenom saker och ting i detalj.

Tvillingarna

21/5–21/6

Låt ditt sociala liv ta större plats och spendera tid tillsammans med familj och vänner. Venus står i ditt relationsområde och ger positiv energi och harmoni i förhållanden. Varva ner och satsa på gemenskap och välbefinnande.

Mitt råd: Trivsamma middagar tillsammans med dina nära och kära.

Kräftan

22/6–22/7

Solen lyser upp kring dina relationer och kommer med en uppfriskande energi som hjälper dig komma framåt i både samarbete och i kärleksliv. Du kan få uppmärksamhet för dina idéer och bli sedd får den du är.

Mitt råd: Fundera på vad du vill med viktiga förhållanden och gör drömmar till verklighet.

Lejonet

23/7–22/8

Det nya året kommer att handla mycket om relationer för dig. Du får möjlighet att utveckla viktiga förhållanden och känna ökad glädje och passion. Samtidigt behöver vissa relationer synas i sömmarna och kanske förändras så du kan vara helt ärlig mot dig själv.

Mitt råd: Plats för ny tillväxt.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Jungfrun

23/8–22/9

Kom ihåg att du själv styr över ditt öde, så det gäller att känna in vad du vill och sen fokusera på det. Det nya året öppnar upp möjligheter som kan förbättra kring hälsa och arbete om du är beredd att ta ansvar och göra det som krävs.

Mitt råd: Låt inte mod och ork vara en bristvara!

Vågen

23/9–22/10

Det kan ha varit en hel del konflikter under hösten som påverkat förhållanden. Pusselbitarna faller dock på plats inom kort och du kan börja ett nytt kapitel. Lämna gammalt bakom dig och se framåt med tillförsikt.

Mitt råd: Sträva efter nya förhållningssätt som befrämjar harmoniskt samarbete.

Skorpionen

23/10–22/11

Det nya året kommer med möjligheter för goda vänskap- och syskonrelationer. Om du sopat problem under mattan kan de dyka upp som vulkanutbrott i januari. Du behöver finna nya lösningar till gamla problem och satsa på en nystart.

Mitt råd: Träna din hjärna för ökat välmående.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Skytten

23/11–21/12

Goda inkomstmöjligheter kan komma redan tidigt under det nya året och de inspirerar din kreativitet och livslust. Allt som du behöver nu finns redan djupt inom dig i väntan på att utvecklas. Stanna upp och var stilla en stund varje dag och sök efter det som finns där inom dig.

Mitt råd: Öppna inre dörrar.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: