Veckohoroskop 28 september – 4 oktober 2020

Kvinna med basker står på en bro och funderar över vad som väntar hennes stjärntecken.

Foto: Unsplash.com
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 28 september – 4 oktober här.

Väduren

21 mars–20 april

Veckan kan börja med en överraskning som vänder upp och ner på dina planer. Du måste se över dina projekt och göra justeringar som passar i den nya situationen. Undvik att hålla tillbaka ilska. Prata känslor och lägg korten på bordet. Låt inte motstånd stå i vägen för din framgång.

Mitt råd: Tålamod.

Stjärntecken: Så är oxen som person

Oxen

21 april–21 maj

Det kan ha skett positiva förändringar på en personlig nivå. Gör något bra av det genom att vidareutveckla det. Det kan dock innebära en viss ansträngning som kräver uthållighet och fokus. Venus går in i ditt romantiska område den 2:a för att stanna månaden ut.

Mitt råd: Öppna dig för oväntade händelser i kärlekslivet.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Din förmåga att balansera motsatser kan komma till bra användning i relationer där du måste medla. Förbered dig på att något oväntat kan komma på jobbet som innebär att du måste anpassa dig till något helt nytt. Det kan vara en ny form av teknik som öppnar nya dörrar till framtiden.

Mitt råd: Ta initiativ.

Kräftan

21 juni–21 juli

Från den 2:a kan du vilja lägga mer kraft och energi på dina relationer och ditt sociala liv. Överraska dina vänner med fest under fullmånen. Solen står i ditt mest privata område och lyser upp i ditt inre några veckor framåt. Lär känna mer av dig själv och finn ny motivation genom stunder av stillhet.

Mitt råd: Gör trivsamt hemma.

Stjärntecken: Så är lejonet som person

Lejonet

22 juli–22 aug

Lätta upp saker och ting på jobbet. Mminska stressen och förenkla vardagen med nya och bättre strukturer. Undvik att dra förhastade slutsatser och vänta med viktiga beslut. Planera din tid och prioritera dina uppgifter, men lägg också in tid för lugn och ro.

Mitt råd: Undvik slarviga resultat.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Venus går in i ditt tecken den 2:a, vilket blir en skön förändring. Du kan räkna med inre balans och en förnya känsla av harmoni. Det kan ske en vändpunkt i kärlekslivet runt fullmånen. Reflektera över dina känslor och hur du vill att framtiden ska bli.

Mitt råd: Vänner och familj omkring dig.

Stjärntecken: Så är vågen som person

Vågen

23 sept–22 okt

Du är vanligtvis utåtriktad och tillmötesgående men kan känna för att spendera tid i ensamhet. Nu finner du balans och harmoni genom stillhet, lugn och ro. Du kan uppleva närhet i relationer runt den 1:a och förbättra något i förhållanden genom att definiera egna och gemensamma behov.

Mitt råd: Hitta lugnet.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan stöta på motstånd och inte få något vettigt gjort varken hemma eller på jobbet. Nu får du lägga på ett extra kol för att saker och ting ska bli av som du tänkt sig. Meditation, yoga och andlig spis vid fullmånen. Hela dig till balans. Kom bort från vardagen.

Mitt råd: Nya perspektiv.

Skytten

22 nov–20 dec

Det kan uppstå problem i ekonomin och du måste tänka om och finna nya inkomstmöjligheter. Venus står gynnsamt om du vågar satsa på kärleken och känner dig beredd att axla större ansvar.

Mitt råd: Använda dina resurser, var produktiv och känn stabilitet så länge du också känner dig fri och självständig.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Det har varit en lång tid med tungt ansvar och förändringar. Försök att finna lugnet genom att känna in vad som sker på en djupare nivå. Ett miljöombyte kan ge lugn,och rätt avkoppling. Undvik argument i familjerelationer. Risk för konflikter. Den 3:e börjar en ny månadslång positiv period.

Mitt råd: Se framåt!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Din personliga utveckling kan stå i centrum och tiden räcker inte för att tillgodose andras behov nu, vilket kan skapa stress. Organisera din tid och acceptera inte mer ansvar än du orkar med. Du kan analysera små detaljer och förlora det stora perspektivet.

Mitt råd: Känn efter i hjärtat istället för att tänka så mycket.

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du mår bäst när du känner dig nära andra personer och kan prata om saker som berör på djupet. Sök dig till nära och kära efter den 2:a då Venus går in i ditt relationsområde för att stanna nästan hela månaden. Då blir det lättare att samarbeta och skapa balans och harmoni med andra.

Mitt råd: Kärleksfulla dagar.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Vilket stjärntecken passar du med?

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: