Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 3 – 9 september 2020

03 sep, 2020 
Monica Hortell
Ett par lutar kärleksfullt ansiktena mot varandra i ett badkar.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Veckans horoskop 3 – 9 september

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är rastlös och tar många nya, egna initiativ. Så länge det händer något är du nöjd, oavsett vad folk omkring dig kan ha för synpunkter. Diskussioner gillar du också och du är väldigt orädd när det gäller att säga vad du tycker.

Oxen

20/4–20/5

Veckan är perfekt för att förnya och försköna hemma. Du har blick för vad som passar ihop och med små medel skapar du lugn och harmoni. Passa också på att höra av dig till släktingar du inte haft kontakt med på ett tag.

Väduren

21/3–19/4

Du gillar att vara aktiv och kastar dig gärna ut i det som är okänt ochlite riskfyllt. Själv-förtroendet är det inget fel på och du kan även inspirera andra så de vågar överträffa sig själva. Möjligen är du lite slarvig med detaljer.

Lejonet

23/7–22/8

Du är utåtriktad och nyfiken. När du träffar nya människor tar du genast kontakt och försöker lära känna dem närmare. Det är också bra om du hör av dig till vänner från förr. Kanske kan du rentav organisera en återträff.

Annons

Jungfrun

23/8–22/9

Du uppskattar lugn och ro. Bråkiga och konfliktsökande personer går du omvägar för att slippa möta. Men om du upptäckeratt någon har spridit osanna rykten om dig bör du inte backa utan bemöta det på ett bestämt sätt, det väcker respekt.

Kräftan

22/6–22/7

Du kan inte koncentrera dig på ditt eftersom det händer så mycket omkring dig. Däremot är du väldigt engagerad i andras förehavanden och framsteg och de som ber om ditt stöd får det. Din hjälpsamhet välkomnas av många.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är ovanligt slarvig och det blir rörigt omkring dig. Det uppskattas inte av dina närmaste och du trivs inte heller med den bristande ordningen. Kanske är det dags att ta krafttag och börja röja och rensa på allvar?

Vågen

23/9–22/10

Du jobbar hårt för att visa att du duger. Men det finns en kritisk person som ofta hackar på det du gör, i regel utan anledning. Du ger tillbaka med samma mynt och det blir ett slags maktkamp mellan er. Väg dina ord noga!

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du träffar mycket folk och det blir trevliga men oftast flyktiga kontakter. I regel händer det så mycket samtidigt att det blir svårt för dig att sortera allaintryck. Din påtagliga rastlöshet kanfå utlopp genom praktiskt arbete.

Fiskarna

20/2–20/3

Du letar efter ny inspiration och är bra på att samarbeta. När folk kommer med originella idéer nappar du genast och försöker omsätta dem i praktisk handling. Många kommenterar det du gör och du får beröm från oväntat håll.

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill ta det lugnt och ägna dig åt saker som är enbart trevliga. Självdisciplinen är inget vidare. En person som väntar sig praktisk hjälp av dig får nog klara sig själv. Men ditt goda humör smittar av sig, så alla vill umgås med dig.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vet vad du vill och blir irriterad om något hakar upp sig. Dessvärre beror hindren på saker du inte kan påverka, och det behövs lite extra tålamod. Skingra tankarna genom att läsa en bok, måla en tavla eller testa en ny maträtt!

Annons