Veckohoroskop 3-9 december 2020

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stenbocken

22/12–20/1

Du inser att det inte är någon idé att grubbla på sådant du inte kan påverka, och humöret blir allt bättre. Men det finns praktiska uppgifter som måste göras, och det tar oväntat lång tid. Beväpna dig med lika doser tålamod och humor!

Vattumannen

21/1–19/2

Du håller i väldigt många trådar men är samtidigt noga med att inte ta på dig för mycket jobb. Alltså delegerar du vissa uppgifter och du vet precis vilka människor du ska lita mest på. En kortare resa ger inspiration och nya idéer.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Fiskarna

20/2–20/3

Tempot har varit uppskruvat en längre tid och nu märker du att det har tagit på krafterna. Du behöver träna dig på att göra ingenting, även om du då måste försumma lite städning och annat nyttigt. Inse att du inte kan vara perfekt.

Väduren

21/3–19/4

Du har mycket att ta hand om. Eftersom du lovat folk att hjälpa till med än det ena än det andra så är förväntningarna på dig höga. Någon föreslår ett miljöombyte menfrågan är om du har tid? Det gäller att prioritera rätt.

Oxen

20/4–20/5

Nu har du lätt för att bli sentimental och tänka mycket på gamla minnen. Detta förstärks när en person du umgåtts med för länge sedan dyker upp i ditt liv igen. Ni har förstås massor att prata om, och det blir känslomässigt intensivt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är viljestark och framåt. I situationer där det krävs något extra kan du i regel överträffa dig själv. I arbetssituationer är du diplomatisk och lyckas dessutom hjälpa andra människor att lösa problem som de brottats med ett tag.

Kräftan

22/6–22/7

Du är utåtriktad och sällskaplig men ovanligt velig när det gäller att fatta beslut. Ny information kommer hela tiden och du kan inte ta ställning till allt. Det blir förseningar på många områden. Bra att du ändå håller humöret uppe!

Lejonet

23/7–22/8

Om du måste hålla på med rutiner blir du på dåligt humör. Du vill ha mer fest och flärd i vardagen. Unna dig lite lyxiga inköp och laga extra god mat! Det höjer humöret och då orkar du också sprida glädje till alla omkring dig.

Jungfrun

23/8–22/9

Du vill kosta på dig själv och framför allt dina närmaste det bästa av allt. Men du behöver inte ta i så du spräcker budgeten helt. Det finns risk för oförutsedda utgifter framöver! Ett litet miljöombyte blir precis så trevligt som du hoppas.

Vågen

23/9–22/10

Du drar till dig personer som har mycket energi som får igång dig på olika sätt. Men det blir också konflikter när flera starka viljor kolliderar. Försök att inte irritera dig på småsaker, utan spara dina krafter tills det verkligen gäller något.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har bra överblick och kan skapa ordning och struktur i de mest knepiga situationer. Dessutom lyckas du göra allt på ditt sätt utan att någon protesterar. Ett trevligt ekonomiskt tillskott kommer när detta behövs som bäst.

Skytten

23/11–21/12

Du får många bevis på uppskattning och det stärker förstås självförtroendet. Inget känns omöjligt just nu. Men du måste acceptera att alla inte har din energi. Vissa kanske bara vill slöa och ta det lugnt, och det är inget du kan ändra på.

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: