Veckohoroskop 30 mars – 5 april 2020

Leende kvinna tittar in i kameran och håller upp en arm ovanför huvudet.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 30 mars – 5 april här.

Horoskop 30 mars – 5 april 2020

Väduren

21 mars–20 april

Veckan kan börja med en hård törn som kräver både självdisciplin och tålamod. Ge inte upp även om du möter motstånd. Veckan slutar med gynnsamma tillfällen för vänskap och sociala kontakter. Sök dig till goda vänner. Mitt råd: Läk sårade känslor och ta initiativ med vänner som delar dina intressen.

Oxen

21 april–21 maj

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Venus, din planet, börjar en fem månaders period i ditt ekonomiska område. Satsa på att få ordning på finanserna och öppna dig för nya inkomstmöjligheter. Det kan dyka upp tillfällen för att utveckla något vid sidan om ditt vanliga jobb och ge dig två inkomster istället för en. Mitt råd: Tänk kreativt.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Grattis! Venus går in i ditt tecken och står kvar där fem månader framåt. Ditt kärleks- och umgängesliv kan ta raketfart. Din attraktionskraft kan öka exponentiellt. Satsa på att utveckla dina relationer och finn inre glädje och harmoni i möten med andra. Mitt råd: Lägg in fler nöjen på schemat och ha roligare.

Kräftan

21 juni–21 juli

Hoppa inte på en kurs eller studier utan att tänka igenom alla detaljer minst två gånger. Risken är stor att du tänker fel och att det inte alls blir som du tänkt dig. Du har redan talanger och insikter som kan öka chanserna i karriären. Mitt råd: Ta fram dina goda ledaregenskaper och tro mer på dig själv.

Lejonet

22 juli–22 aug

Det kan handla mycket om relationer ett tag framåt. Venus står gynnsamt för att utveckla vänskapsrelationer, medan andra relationer kan kräva mer än du har lust att ge. Du behöver axla ett större ansvar för att få partnerskap att fungera smidigt. Mitt råd: Satsa på samarbete som motiverar dig.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Risk för missförstånd och besvikelser fram till den 4:e april. Vänta med beslut och skriv inga kontrakt. Efter det står Venus gynnsamt för att utveckla stabila relationer i karriären. Din ekonomi kan också få ett uppsving. Mitt råd: Börja nya vardagsrutiner som ökar hälsa och välbefinnande.

Vågen

23 sept–22 okt

En ny period börjar som ger dig möjlighet att lära mer om dig själv. Samtidigt kan mer krävas av dig i relation till dina barn och ditt kärleksliv. Om du funderar på att utveckla ett nytt område som intresserar dig, är läget rätt för att expandera din horisont med resor och studier. Mitt råd: Öppenhet.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Din energinivå kan sjuka rejält de första dagarna i april. Ligg lågt och lägg in färre aktiviteter på schemat. Satsa i stället på att upprätthålla vardagsrutiner och påbörja inga nya stora projekt. Ett ökat ansvar kan börja i privat och familjelivet. Mitt råd: Bygg hållbara strukturer för framtiden.

Skytten

22 nov–20 dec

Solen står gynnsamt i ditt mest kreativa område. Ge utrymme för nöjen, fritidsaktiviteter, kreativitet och självförverkligande. Lova inte familjen något som du inte kan hålla. Risk för opraktiska ideér som kan vara svåra att förverkliga i verkligheten. Mitt råd: Stå stadigt och tänk efter före.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Jupiter fortsätter att komma med möjligheter för arbete och personlig utveckling. Men undvik att trassla in dig i för många detaljer som kan skapa onödig stress. Nu gäller att hålla en bra balans inom alla områden, så du inte expanderar för snabbt åt alla möjliga håll. Mitt råd: Lagom är bäst.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Mars och Saturnus står i ditt tecken och ger gas och broms på samma gång. Koncentrera dig på en sak och gör ett grundligt och detaljerat arbete. Samtidigt går Venus in i ditt romantiska område och sätter scenen för flirt och attraktiva möten. Mitt råd: Uppgradera ditt kärleksliv.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du kan ge utlopp för din kreativitet och fantasi till omvärlden och samtidigt attrahera mystik och spännande möten som ger nya perspektiv på tillvaron. Ta in mer konst, andlighet och praktisera medveten närvaro. Undvik att lova något som du inte vet om du kan hålla. Mitt råd: Låt intuitionen guida dig framåt nu.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: