Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Veckohoroskop 30 november – 6 december 2020

30 nov, 2020 
Katarina Campagnola


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Slutet på en jobbig period närmar sig och du kan se framåt med tillförsikt. Ta tillvara på insikter och erfarenheter du samlat på dig under året. Inkludera nya perspektiv i dina framtidsmål och visioner. Koppla av med goda vänner under veckan. Mitt råd: Lägg arbetet åt sidan för en gångs skull!

Vattumannen

21/1–19/2

Rörelsefrihet och självständighet är viktiga ingredienser i livet för att du ska må bra och din själ ska frodas. Ett ökat ansvar med fler förpliktelser kan komma som kan ta upp mer av din tid. Skala bort allt överflödigt och fokusera främst på det riktigt viktiga. Sträva efter balans. Mitt råd: Undvik att pressa dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Romantiken ligger i luften och den kan inspirera din kreativitet. Du är naturligt inlevelsefull men också lättpåverkad. Eftersom du lätt kan gripas av medkänsla och empati för andra kan kärleksrelationer vara en utmaning för dig. Mitt råd: Definiera vad du söker i en partner och uppmärksamma dina egna behov.

Annons

Väduren

21/3–19/4

Mars fortsätter sin resa genom ditt tecken. Ta tillvara på den extra kraft och energi som kommer till dig nu. Fokusera på din hälsa och dina främsta intressen. Självdisciplin och regelbundenhet på jobbet kan ge fördelar och ett positivt ökat ansvar. Mitt råd: Missa inte några gynnsamma tillfällen.

Oxen

20/4–20/5

Venus står i ditt relationsområde och bjuder in till nöjen och harmoni i dina relationer. Ta tillvara på positiva dagar och njut mer av tillvaron. Det är läge att hämta kraft från ditt inre och dela med dig till vänner som kan behöva din uppmuntran och stöd. Mitt råd: Gör det skönt och vackert omkring dig.

Tvillingarna

21/5–21/6

Om du bestämmer dig for att leva hälsosamt, så blir det lättare att göra bra val. Du får hjälp av Venus som står i ditt hälsoområde och gör allting lättare för att komma igång med sundare vanor. Om träningsmotivationen tryter kan en vän eller partner

Annons

vara en morot. Mitt råd: Roligare tillsammans.

Kräftan

22/6–22/7

Nya områden kan fånga ditt intresse. Öppna dig för nytt som tar fram mer av ditt sanna jag. Om du befunnit dig i en bekvämlighetsbubbla är läget rätt för att utmana dig själv med nya upplevelser. En partner kan ha lagt mer ansvar på dina axlar än du har lust att bära. Mitt råd: Fördela plikterna.

Lejonet

23/7–22/8

Nöjen och roliga fritidsaktiviteter får dig att må bra i hjärtat. Den senaste tidens utmaningar kan ha ställt in det roliga, men solen lyser upp ditt kreativa område några veckor framåt och sätter scenen för äventyr och utmaningar som garanterat lockar fram glädje och skratt. Mitt råd: Ny energi.

Jungfrun

23/8–22/9

Ditt privatliv hamnar i fokus några veckor framåt. Spendera tid med familjen och prata framtidsplaner inför det kommande året. Fundera på hur du kan förbättra en ansträngande situation i ett förhållande. Mitt råd: Vägra ta ansvar för en osjälvständig partner och börja ställ högre krav

Annons

Vågen

23/9–22/10

Nya inkomstmöjligheter kan ge klirr i kassan om du är öppen för nytt fokus och nytt engagemang. Men tänk igenom saker och ting innan du fattar avgörande beslut som kan påverka dina vardagsrutiner. Veckan kan komma med oväntade nyheter och en överraskning du inte räknat med. Mitt råd: Öppenhet.

Skorpionen

23/10–22/11

Ge en kärleksförklaring till din partner och det kommer att förbättra ert kärleksliv. Venus står gynnsamt flera veckor framåt och bjuder in till harmoni i relationer. Om du är singel är läget rätt för att öppna dig för nya möten och söka kontakt i omvärlden. Mitt råd: Ta hand om dig själv, både kropp och själ.

Skytten

23/11–21/12

Solen får sällskap av Merkurius i ditt tecken nu, vilket passar för att mingla med omvärlden och dela med dig av dina tankar och idéer. Du kan verkligen sprida ljus och påverka din omgivning med din optimism och positiva energi. Lev livet gladare! Mitt råd: Räkna allt som är bra i ditt liv och strunta i det andra.

Annons