Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 31 augusti – 6 september 2020

31 aug, 2020 
Katarina Campagnola
Kvinna skrattar stort.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 31 augusti – 6 september här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Horoskop för alla stjärntecken 24 – 30 augusti 2020

Väduren

21 mars–20 april

Fullmånen belyser något du behöver veta för att du ska kunna förbättra din livsstil med bra vanor. Impulsiva tendenser skapar problem som gör dig till din egen värsta fiende. Undvik ursäkter för dåliga vanor och välj att leva som du mår bra av. Träna regelbundet, bry dig om vad du äter och hur du sover.

Mitt råd: Odla en positiv livsstil.

Oxen

21 april–21 maj

Ta andras åsikter i beaktande och var inte så envis. Du måste kunna kompromissa så ett samarbete kan flyta på utan problem. Du kanske får göra vissa justeringar kring mål och drömmar för att samla nya krafter och hitta dina styrkor.

Mitt råd: Fördjupa dig i kreativa intressen och områden som befrämjar din yrkeskompetens.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Skjut inte upp dina arbetsuppgifter, lockad till nöjen. Läget är rätt för att skapa bättre balans på jobbet och framför allt med chefen så ni kan diskutera och förändra områden som inte fungerat så bra. Du kan få gehör för kreativa idéer om de är grundade i det praktiska.

Annons

Mitt råd: Lägg fram tankar och idéer på ett sakligt sätt.

Kräftan

21 juni–21 juli

Relationer är din stora utmaning. Du kan välja att vara ett offer eller vad du helst vill vara. Ditt val! Du har en känslighet som gör dig sårbar, men är också din styrka. Be inte om uppmärksamhet eller kärlek från någon som inte har tid för dig. Det finns inte ont om tid, bara brist på intresse.

Mitt råd: Välj rätt bland vänner.

Lejonet

22 juli–22 aug

September blir en kärleksmånad! Forma ditt liv som du vill ha det. Venus hjälper till när hon går in i ditt tecken i slutet på veckan och bjuder in till känslomässigt välbefinnande. Klipp en ny frisyr, köp ett nytt klädesplagg och njut av att känna dig vacker.

Mitt råd: Sätt ditt sociala liv i fokus och ha skoj med vänner.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Fullmånen står i ditt relationsområde och kan göra dig medveten om djupare känslomässiga behov som du kanske ignorerat. Om du väljer att blunda för dina känslor, är risken stor att det sker en förändring som kan få bestående effekter. Kom i fas med dina behov och prata känslor.

Annons

Mitt råd: Ärlighet ger närhet.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan stöta på motstånd i början på veckan som innebär att du måste hitta bättre balans mellan privatlivet och karriären. Ansvar för familjen kan begränsa saker inom karriären. Det kan lätt uppstå konflikter i relationer som gör det extra tungt denna veckan.

Mitt råd: Den 4:e börjar en tid som blir betydligt lugnare.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Fullmånen lyser upp ditt mest kreativa område och lockar till romantik och nöjen. Om du har barn passar veckan för att engagera dig med dem tillsammans. Samtidigt kan du få mycket gjort på jobbet.

Mitt råd: Ta initiativ till kreativa projekt som röjer hinder och hjälper dig att bygga vardagsstrukturer.

Skytten

22 nov–20 dec

Södra noden står i ditt tecken och drar upp saker från det förflutna. Rensa bort och gör plats för nytt. Ta steg mot det som är viktigt. Fullmånen lyser upp kring familjeangelägenheter. Gör saker som för familjen närmare och hjälper dig att hantera din känslor bättre.

Annons

Mitt råd: Stanna upp - andas - fokusera om.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Venus stannar i ditt relationsområde till den 5:e, vilket ger positiva möjligheter för ditt kärleksliv att blomstra och för att upprätthålla goda relationer i allmänhet. Ta ansvar för dina känslor, prata ut om viktiga saker och gör justeringar som förbättrar framtidsutsikterna.

Mitt råd: Förbered dig mentalt på att lyckas med dina planer.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Undvik att vara överdriver kritisk och strunta i oväsentliga småsaker. Speciellt sådant du delar med andra personer. Nu gäller hållbart tänkande om du ska lyckas med nya idéer och möjligheter. Venus stannar i ditt hälsoområde till den 5:e. Ät näringsrik mat, rör på dig på dig och lev hälsosamt.

Mitt råd: Undvik socker.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Fullmånen lyser upp ditt tecken. Undvik att skapa känslomässigt avstånd när ett förhållande kan tyngas ned av förväntningar. Prata ut om förflutna händelser och rädslor som kan dyka upp.

Mitt råd: Satsa på att läka ett viktigt förhållande där det finns ett känslomässigt band och håll kärleken vid liv.

Annons