Veckohoroskop 6 – 12 april 2020

Kvinna ligger i en säng och håller en kopp kaffe i händerna.

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 6 – 12 april här.

Horoskop 6 – 12 april 2020

Väduren

21 mars–20 april

Detta är en bra vecka för att skapa bättre kontakt med omvärlden och att bli hörd och sedd. Utveckla ditt sociala nät och ta initiativ tillsammans med vänner som delar dina intressen. Öppna dig för ny information, nya kontakter och nya erfarenheter. Mitt råd: Ha skoj tillsammans med vänner och bekanta – även om det blir på distans.

Oxen

21 april–21 maj

Du kan må bra av att följa med i svängarna och att upptäcka nya möjligheter och perspektiv. Även om det är svårt att ge struktur till nya idéer så kan det löna sig för dig att tänka i banor – det ger ökad frihet och självständighet. Mitt råd: Fler nöjen och möten med vänner som delar din känsla för skönhet och konst.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Du kan sakna självdisciplin och ha svårt för att sätta gränser, men din charm är så övertygande att du kan ro iland nästan vad som helst utan problem i relationer. Ett miljöombyte på tu man hand kan inspirera och förgylla din vecka. Mitt råd: Njut av harmonin som genomsyrar din vardag.

Kräftan

21 juni–21 juli

Din energinivå kan balanseras bäst om du varvar arbete med tid för avkoppling. Spendera kvalitetstid i ensamhet för att ladda upp batterierna och organisera din tid för att maximera arbetsresultat. Mitt råd: Undvik att sjösätta nya projekt och fokusera på att finna din inre balans och välbefinnande.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du kan vara på jakt efter nya vardagsrutiner som passar bättre in på din personlighet och får dig att må utmärkt i privatlivet. Hitta balansen mellan din kreativitet, ansvar och förväntningar i arbetslivet. Venus står gynnsamt för vänskapsrelationer hela veckan. Mitt råd: Se till att ha roligare i vardagen.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Bra vecka för att gå på djupet och känna in känslomässiga behov. Var öppen för att jobba på din skuggsida och var inte rädd för att släppa taget om det som inte längre fyller någon praktisk eller känslomässig funktion. Förnya, förbättra och lämna plats för nytt. Mitt råd: Öppna dig för ny tillväxt.

Vågen

23 sept–22 okt

Dra fördel av umgänge med personer som delar dina intressen. Du kan få uppmärksamhet och uppskattning. Söker du kärlek ser utsikterna riktigt bra ut, speciellt om du planerar en resa. Ett miljöombyte med en vän ser inte heller helt fel ut. Mitt råd: Unna dig lite extravaganser och må bättre.

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det är dags att lägga energi på privatlivet och skapa enklare rutiner som inte tar så mycket tid. Rensa ut en stund varje dag och få ordning på kaoset! Din nyfikenhet på nya upplevelser kan utmana en stagnerad relation. Mitt råd: Ifrågasätt allt som inte längre känns relevant, positivt och roligt.

Skytten

22 nov–20 dec

Venus står gynnsamt för trevligt umgänge. Sök dig till goda vänner och relationer som känns meningsfulla. Bra vecka för kreativitet, nöjen och romantik. Du kan dock vara ovanligt fokuserad på din ekonomi och vilja hålla hårdare än vanligt i plånboken. Mitt råd: Planera dina utgifter i detalj.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Jupiter hjälper dig att hitta bättre självförtroende och du kan lätt få med dig omgivningen på dina upptåg. En pratstund med någon på jobbet kan påverka positivt och ge nya idéer för hälsa och välbefinnande. Det kan ställas extra krav på din organisationsförmåga. Mitt råd: Glädje inombords.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Veckan börjar med att månen gör dig extra känslig för omvärldens inflytande. Samtidigt står både mars och saturnus i ditt tecken och ger både gas och broms på samma gång. Mars ger dig energi och saturnus uthållighet, så du kan åstadkomma en hel del positiva saker på lång sikt. Mitt råd: Testa vingarna.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Din tendens är att vara generös, speciellt med sympati och omtanke. Men du kan behöva mer av din egen uppmärksamhet och göra något extra för dig själv. Ta ledigt någon dag så du slipper tänka på jobb och vardag. Återställ din inre balans. Mitt råd: Unna dig lite mer lyx i tillvaron.

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: