Veckohoroskop 7-13 december 2020

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Stenbocken

22/12–20/1

En treårsperiod är över som kan ha omdefinierat ditt liv på flera sätt. Du kanske fått ett ökat ansvar och en ny självbild som reflekterar en ambitiösare sida. Satsa på att koppla av och ladda upp med ny energi inför julen och det kommande året.

Mitt råd: Bra vecka för umgänge med goda vänner.

Vattumannen

21/1–19/2

Saturnus går in i ditt stjärntecken och en ny viktig period börjar som hjälper dig att komma närmare dina mål och drömmar. Definiera dina behov och se till att må så bra som möjligt. Skala bort alla överflödiga uppgifter och fokusera på det viktiga.

Mitt råd: Du har kraft att välja dina tankar och känslor.

Fiskarna

20/2–20/3

Att byta fokus är inte lätt, men det är nödvändigt om du ledsnat på vardagens ekorrhjul. Du kan ha mer ork och vilja till att prova på nya utmaningar. Satsa på att ge dig i kast med något som känns utvecklande. En längre resa kan ge upplevelser som inspirerar nya intressen.

Mitt råd: Finn nya vägar.

Väduren

21/3–19/4

Stärk ditt inre ledarskap och rikta in dig på att sträva efter ambitiösa mål. Trots att julen närmar sig med stormsteg kan det löna sig att lägga ner en stor del av din personliga kraft och energi på projekt som ger ekonomisk utdelning.

Mitt råd: Slappna inte av riktigt ännu även om lönsamheten är bra.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Oxen

20/4–20/5

Om du vill skapa förändringar på sikt så är läget rätt för att tänka framåt och utveckla möjligheter inför det kommande året. Studier och vidareutbildning ligger rätt. Ett miljöombyte kan väcka nya idéer och intressen. Öppna dina sinnen för nya intryck.

Mitt råd: Maxa dina talanger – och du får utdelning!

Tvillingarna

21/5–21/6

Det kan vara en del som pågår bakom kulisserna som du helst vill behålla för dig själv. Läget passar för nystart i relationer efter den 14:e. Venus går in i ditt relationsområde den 16:e och stannar till den 8:e januari!

Mitt råd: Utveckla ditt kärleksliv och ha mycket skoj med nära och kära.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Kräftan

22/6–22/7

Det kan löna sig att satsa på en grönare jul och att sätta hälsan i främsta rummet. Bli bättre rustad inför det kommande årets utmaningar med ett stärkt immunförsvar och nyvunnen styrka. Dra ner på stressen och skapa goda sömnrutiner som laddar upp batterierna.

Mitt råd: Bra kost och motion.

Lejonet

23/7–22/8

Solen står gynnsamt för kreativa aktiviteter som tar fram mer av ditt sanna jag, och för positivt umgänge med barnen. Satsa på nystart kring nöjen, fritid och personliga intressen som gör dig glad. Planera nya vardagsrutiner inför det kommande året med mer avkoppling.

Mitt råd: Livet i balans.

Jungfrun

23/8–22/9

Familjen står i fokus. Satsa på gemenskap med nära och kära. Det kan vara mycket att stå i inför julen och många detaljer som måste fixas till för att allt ska gå i lås på bästa sätt.

Mitt råd: Från den 16:e blir allt lugnare och du kan känna hur harmonin infinner sig både hemma och i ditt inre.

Vågen

23/9–22/10

Gynnsamma tillfällen för ny vänskap och sociala kontakter kan uppstå. Öppna dig för dialog med omvärlden. En själsfrände med gemensamma intressen kan dyka upp. Merkurius ger extra kraft till mentalt arbete. Ta tillfället och avsluta krävande jobb.

Mitt råd: Säg ja till nya bekantskaper.

Skorpionen

23/10–22/11

Du får mycket att göra men det kan också bli en hel del extra inkomster. Risken är dock stor att du slösar med resurserna. Se över dina utgifter och dra till svångremmen. Ta hand om ditt välbefinnande och träna avslappning och meditation. Investera i din hälsa och må bättre.

Mitt råd: Vardagsharmoni.

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Juletid är en gynnsam tid på året för dig som ofta kommer med extra energi och inspiration. Ta tacksamt emot det som kommer nu och ta initiativ till gemenskap och samarbete. I slutet på veckan kan en harmonisk känsla infinna sig i relationer som ger både trygghet och närhet.

Mitt råd: Julefröjd!

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: