Veckohoroskop 7-13 januari 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stenbocken

22/12–20/1

Relationer och kärlek står i fokus nu. Du trivs med dig själv och dina närmaste och ser till att det inte gnisslar någonstans. Flera gamla bekanta hör också av sig och vill ha förnyad kontakt. En oväntad utgift frestar på din ekonomi.

Vattumannen

21/1–19/2

Du engagerar dig i dina närmaste. Det verkar som att många behöver dig just nu. Din generositet och omtanke uppskattas mer än du vet om. Det är också en bra vecka för att köpa något nytt till hemmet eller sätta igång med ett renoveringsprojekt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har riktigt bra energi och tar nya initiativ, men du är splittrad och orkar inte fullfölja något. Som tur är finns det andra som kan hjälpa till med det och du märker att dina idéer leder i rätt riktning. En vän berättar intressanta nyheter.

Väduren

21/3–19/4

Nu gäller det att samla energi och göra en sak i taget. Tänk inte att du alltid måste starta nytt, tävla och vara bäst - du klarar dig väldigt bra även med ett lugnare tempo. En ny bekantskap ger bra tips och råd om ekonomi och affärer.

Oxen

20/4–20/5

Du känner dig stark och redo att ta itu med både nya utmaningar och gamla besvärliga projekt som lagts på is. Idéer har du hur många som helst. Andras åsikter betyder inte så mycket - du lyssnar artigt men gör ändå som du själv vill.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill att det ska hända något, men vad? Och hur ska det gå till? Det är aningen frustrerat och förvirrat just nu och det är lika bra att du försöker vila i det. Ta hand om det mest närliggande men överansträng dig inte!

Kräftan

22/6–22/7

Nu handlar det mycket om möten och relationer. Vart du än går träffar du spännande människor, och det är gynnsamt att inleda samarbeten. Håll ändå inte tillbaka dig själv utan var tydlig med var du står och vad du tycker i olika frågor!

Lejonet

23/7–22/8

Det blir en vecka fylld av överraskningar. Det du väntar dig händer inte, utan allt tar andra riktningar. Du måste vara väldigt flexibel för att göra det bästa av omständigheterna. Bra om du kan försöka kompromissa, åtminstone i småsaker.

Jungfrun

23/8–22/9

Det flyter på riktigt bra. Det verkar som att du befinner dig på rätt ställe både praktiskt och känslomässigt. Att några små detaljer inte är helt perfekta än får du helt enkelt acceptera. Tänk långsiktigt och visa att du tror på dig själv!

Vågen

23/9–22/10

Du får ofta små utbrott av kreativitet och då blir du genast intensivt upptagen med att genomföra dina idéer. Sen blir det tvärstopp efter ett tag och du vet inte hur du ska komma vidare. Om du har tålamod kommer nya dörrar att öppnas.

Skorpionen

23/10–22/11

Du gör ett starkt, intensivt och laddat intryck på alla du möter. Vissa känner sig hotade av din styrka och du kan hamna i oväntade konkurrenssituationer. Det är dock inget som skrämmer dig. Tvärtom, du får energi av alla slags kraftmätningar.

Skytten

23/11–21/12

Nu kommer dina ledaregenskaper fram och du kan ordna upp och organisera även väldigt komplicerade situationer. Detta förutsatt att du får jobba självständigt. Andras krav och förväntningar har dessvärre en hämmande inverkan på dig.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: