Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Victorias spektakulära look på Polarprisgalan – specialsytt av exklusiva märket!

25 maj, 2022 
Indra Nordemar
Kronprinsessan Victoria och Iggy Pop vid Polarpriset 2022.

Stil-priset på årets Polarprisgala går till kronprinsessan Victoria. Se looken nedan!

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Kungafamiljen klär sig alltid elegant, stilrent och passande för alla tillställningar de närvarar vid eller uppdrag de tar sig an.

Ja, de är riktiga proffs när det kommer till mode, som med så mycket annat! Men kronprinsessan Victoria tänker inte bara på vad som är snyggt, hon har även miljön i åtanke och brukar därför återanvända flera av sina plagg.

Se också: Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom årenBrand logo
Se också: Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom åren

Till kvällens Polarprisgala unnade hon sig däremot något nytt – men passade på att hylla svensk design, som hon så ofta gör vid tillfällen som dessa. Och hon fullkomligt golvade omgivningen med sin look!

Trenden på årets polarprisgala – svart

Polarprisgalan är en kväll där både kändisar och kungligheterna tar tillfället i akt att dressa upp sig lite extra. Och i år var inget undantag. Röda mattan var kändistät och bjöd på kunglig glans.

Annons

Kungen, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prins Carl Philip var på plats – och det strålade om dem alla.

Gemensamt för de allra flesta i år var att klä sig i svart – inte helt oväntat med tanke på att årets Polarpris gick till rockikonen Iggy Pop.

Även Victoria följde trenden – men trots det stack hon ut när hon anlände till galan i en mycket smakfull specialsydd dress.

Kronprinsessan Victoria stal showen på röda mattan

Enligt Damernas Världs moderedaktör Märta Börjeson Munk Kaij kommer setet bestående av byxor med matchande axellös topp från Totême, modemärket som grundades 2014 av svenska designerduon Elin Kling och Karl Lindman.

”Kronprinsessan Victoria stal showen i kvällens mest eleganta look – inte särskilt förvånande då den är signerad otroliga Totême. Det snygga setet, som specialsytts för kronprinsessan, har en klassisk siluett med en modern twist. Kul att hon att vågade satsa på ett trendig outfit inför rock-kvällen!”, skriver hon på hemsidan.

Victoria i ett specialsytt set från svenska märket Totême!
Annons