Anna: Jag hade en affär med en gift man – när jag var 16 år

Young man and woman close-up face to each other. A woman holds the man's face with her hands; Shutterstock ID 1014064297; purchase_order: 123; job: ; client: ; other:

Yuliya Loginova

Jag föll pladask för en äldre gift man och trodde att det var min livs kärlek. Men lyckligtvis blev det inte så.

År 1973 var jag 16 år gammal och gick i första året på gymnasiet. Jag var naiv och oerfaren, men hade börjat gå på fester och dricka drinkar. Vid ett sådant tillfälle blev jag djupt förälskad i en mycket snygg man. Han var 10 år äldre än mig, men den kvällen gav han mig så mycket uppmärksamhet och värme att jag plötsligt betraktade honom som mitt livs kärlek.

Se också: 9 anledningar till att människor är otrogna
1:33

Efter reklamen: Se också: 9 anledningar till att människor är otrogna

(1:33)

Slå på ljud

När festen började lida mot sitt slut tog han med mig hem till en av sina vänner, där vi avslutade festen med kaffe och smörgåsar. Det kändes underbart att vara där med honom, och mina vänner var lite avundsjuka över att jag hade fått tag på en äldre kille. Vanligtvis var det killarna från årskurs 3 som vi var intresserade av, men min nya bekantskap var ännu vildare.

Jag hade redan fullständigt förlorat mitt hjärta till honom när han på natten avslöjade att han var gift. Det var dock bara en formalitet eftersom skilsmässan hade inletts. Helt uppslukad som jag var, skrämde det mig inte.

Ronja: Min otrohet höll på att kosta mig allt

Min nya kärlek var uthållig och skickade mig passionerade brev med vackra kärleksord, och jag var bortom all form av förnuft. Det fanns heller ingen som uppmanade mig att tänka efter ordentligt, för endast mina närmaste väninnor visste sanningen.

Lätta ditt hjärta: Här kan du lyssna på våra läsarberättelser i poddformat

I podcasten Lätta ditt hjärta får du ta del av vanliga människors berättelser om svåra och utmanande perioder i livet. Podden bygger på läsarberättelserna som i många år publicerats i Aller medias veckotidningar och på allas.se. Programledare är journalisten Elin Samuelsson som vid sin sida har psykologen och författaren Helena Kubicek Boye. Klicka här för att börja lyssna – eller tryck på play i spelaren nedan!

Han och jag träffades flera gånger, och jag svävade på rosa moln. Vi lyckades till och med tillbringa en natt i ett tält, visserligen med två av mina vänner i närheten. Jag ifrågasatte aldrig något av det han sa till mig om sin privata status, utan accepterade bara alla förklaringar.

Katrine: Jag avslöjade min systers otrohet

Men helt oväntat blev jag förälskad i en kille från gymnasiet som sa till mig att jag var hans livs kärlek. Nu var jag ju tvungen att bekänna och berätta för den gifta mannen att jag hade blivit kär i någon annan. Han tog det absolut inte bra, för han fortsatte att söka upp mig och kontakta mig. Lyckligtvis ställde mina kära väninnor upp och avvisade honom åt mig.

Han fortsatte skicka brev till mig i flera månader, men sedan slutade det. Jag vet inte om han återförenades med sin fru, men det hoppas jag.

Anja: Han dumpade mig – och jag blev besatt av honom

Jag kom lyckligtvis ur den historien utan skador och med fortsatt mod att kyssa många fler grodor. Jag lärde mig också något, nämligen att man bör hålla sig borta från gifta män tills de definitivt inte är gifta längre, och det har jag sedan följt.

Berätta din historia!

Läsarberättelser är era berättelser direkt ur livet. Ett liv innehåller så mycket – glädje, sorg, dramatik och spänning. Alla bär vi på en historia.

Vill du berätta din? Mejla oss på [email protected]