Lästips: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Därför är par som pratar om bajs lyckligare än andra

05 feb, 2021 
AvNina Jakobson
Ärlighet varar längst – även i badrummet!
Det är dags att börja prata även om nummer två i din relation. För ärlighet varar som bekant längst!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Du kanske brukar vänta tills din partner har gått hemifrån innan du smiter in på toa för att göra nummer två. Det skulle i alla fall aldrig falla dig in att prata med din älskade om det du gör där inne.

Se också: Malmös kvinnor tycker till om bajsvanor och tabun kring det

Let's talk about bajs: "Jag har hållit mig i hela mitt liv"Brand logo
Let's talk about bajs: "Jag har hållit mig i hela mitt liv"

Men tänk om att det är så att ärlighet varar längst – också i badrummet?

Eftersom det både är så att alla bajsar och att alla förtjänar att vara lyckliga kan det vara en bra idé att börja prata om det som händer under dina allra privataste stunder inne på toaletten (och då menar vi inte all skit du scrollar förbi på telefonen).

Annons

Ärlighet viktigast för en lycklig relation

Det kanske låter konstigt, men är egentligen helt logiskt. Om ni börjar prata även om era mest innersta hemligheter kommer ni att få en bättre relation. Ärlighet rankas nämligen av de flesta psykologer som en av de viktigaste faktorerna för en lyckad relation, och kan ni inte prata om det som händer alla människor sisådär en gång om dagen kommer det att bli en aning spänt mellan er.

Tänk dig följande scenario:

Ni är på väg ut. Du behöver gå. Toaletten ligger, som brukligt, innanför hallen. Din partner är påklädd och klar. Vad vill du helst?

  1. Att hen väntar utanför toadörren, undrar varför du tar så lång tid på dig – och hör alla eventuella ljud därinifrån.
  2. Att hen sätter sig i soffan en stund alternativt väntar utomhus eftersom du berättat att du ska, ja precis, bajsa och att det kan ta en stund.

Eller det här:

Du har ätit något som sätter extra fart på tarmarna och barrikaderar dig inne i badrummet i sisådär en tjugo minuter. När du väl är färdig luktar det inte precis rosor, men din partner vill gärna gå in och duscha. Vad vill du helst?

Annons
  1. Skämmas för att det stinker därinne.
  2. Berätta att hen kanske bör vänta ett tag med att gå in, alternativt ta på sig gasmask, eftersom din mage inte alls kom överens med din middag.

Om ni vågar prata om något av det mest biologiskt naturliga kommer er relation att bli mer avslappnad, härlig och lycklig. För det vet väl alla hur svårt det är att slappna av när man behöver gå?

Annons