Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Marina väntar barn med sin styvson: ”Trött på att gömma mig”

15 jun, 2020 
Minna Wallén-Widung
Marina Balmasheva och Vladimir Shavyrin.
Den ryska influensern Marina Balmasheva, 35, väntar barn. Pappan är hennes före detta styvson, 20-åriga Vladimir ”Vova” Shavyrin.
”Jag är trött på att gömma mig”, skrev Marina nyligen på Instagram, samtidigt som hon visade upp graviditetstestet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Influensern Marina Balmasheva, 35, har över 400 000 följare på Instagram. Där delar hon med sig av sitt liv, och nyligen publicerade hon en bild som fick många att reagera.

På bilden syns Marina själv tillsammans med sin pojkvän och ett positivt graviditetstest. I ett annat inlägg har hon publicerat ett videoklipp, där man ser hur hon överraskar sin fästman med beskedet att de väntar barn genom att ge honom testet.

Marina Balmasheva gifte sig med Vladimirs pappa, Alexey Shavyrin, när hon var 22 år gammal. Vladimir, som då var sju år gammal, blev hennes styvson men hon hävdar i ett av sina inlägg på Instagram att de inte träffades särskilt ofta under hans uppväxt.

Skilde sig från maken

Tidigare i år meddelade Marina att hon och maken skulle gå skilda vägar efter mer än tio år tillsammans, och i mars avslöjade hon på Instagram att hon och Vladimir är ett par.

Annons

”Du vet aldrig hur livet kommer att bli och när du kommer att träffa mannen som får dig att le. Jag vet att vissa kommer att stötta oss och att vissa kommer att döma oss. Men vi är tillsammans och lyckliga”, skrev hon bland annat då.

Se mer: Irene lämnade sina barn för att hitta sig själv

Irene lämnade sina barn för att hitta sig självBrand logo
Irene lämnade sina barn för att hitta sig själv

Tidigt i graviditeten

Nu meddelar hon alltså att de två också väntar sitt första gemensamma barn, och att det ännu är tidigt i graviditeten.

”Jag är trött på att gömma mig. Allt är möjligt i denna värld. Vi är fyra veckor in och ja, det är därför vi bestämde oss för att gifta oss”, skriver hon.

Inlägget har fått mängder av kommentarer, många av dem positiva lyckönskningar till paret. Men i mars, när paret gick ut med nyheten att de var tillsammans, var det många som reagerade negativt.

Aftonbladet rapporterar att Marina tappade många av sina följare efter avslöjandet, och att en person kommenterade så här på Instagram: ”Det som är chockerande är att han växte upp framför ögonen på henne”.

Annons