Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Mors dag 2020 – detta vill mamma ha och uppleva

06 maj, 2020 
Marcus Alm
En kvinna ger en present till sin mamma på mors dag.
Foto: Shutterstock/TT
Den 31 maj 2020 är det mors dag. Har du ännu inte valt vad du ska ge mamma för fint i år? Här kommer tips på smycken, upplevelser och gåvor du kan göra själv.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det finns väl knappt någon viktigare högtidsdag än mors dag? Lika betydelsefull och härlig som den är att fira, lika svårt och utmanade kan det vara att välja rätt gåva till sin mor. Uppskattar just din mamma konst, smycken eller praktiska saker till sommaren? Eller föredrar hon något du gjort själv – eller kanske en upplevelse att göra ihop? Oavsett så hittar du något till just din mamma här!

Present till mamma på mors dag – tidningsprenumerationer

Oavsett vem du ska köpa en gåva till den 31 maj så finns den perfekta presenten på Prenumerera.se.

Just nu kan du välja mellan 17 olika tidningar från Aller Medias stora utbud. För endast 159 kronor kan du ge bort en prenumeration som passar just den du köper en present till – eller kanske till dig själv?

Läs mer och beställ här.

Tavlor på mors dag

Något vackert att hänga upp på väggarna kan förändra helt ett rum – så varför inte göra slag i saken och ge din mamma lite extra njutning nu inför sommaren? Om hon dessutom är i karantän eller isolerad på grund av coronaviruset så är det perfekt med något vackert som får henne att tänka på dig.

Annons
Brunrosa fjäril av Karin Signahl

”Fjärilarna vibrerar av liv och påminner om allt som är vackert runt omkring oss, om ljus, liv och en ny början.” Så beskriver konstnären Malin Signahl själv inspirationen bakom den vackra tavlan som finns i en upplaga av 280 exemplar. Perfekt för att inspireras inför framtiden i dessa coronatider.

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Tavlan Ge mig styrka av Karolina Palmer

”Ge mig styrka är ett motiv som jag hoppas ska ge mycket energi och styrka när man som mest behöver det.” Så säger konstnären Karolina Palmér själv om tavlan Ge mig styrka. Ett fint och inspirerande motiv för mors dag.

Annons

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Dalaphant av Tony Nilsson

Detta vackra motiv av Tony Nilsson föreställer en elefant i form av en dalahäst – en Dalaphant med andra ord.

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Gör presenter själv till mors dag – eller ge din mamma pysselprylar i present

Behöver du material för att skapa din egen present till mamma? Eller vill du kanske rentav bara ge henne prylar för att kunna pyssla själv? Här hittar du några av våra favoriter!

Annons
24-pack akvarellfärger

24-pack akvarellfärger – kort och gott alla färger du behöver för att måla. Perfekt om du själv tänker måla en tavla till din mamma eller om din mamma kanske är konstintresserad och behöver en hobby själv. Inte minst passande i coronatider.

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Platta penslar i svinborst.

Vackra och platta svinborstpenslar är också bra saker att ha i karantän. Ett måste om du ska måla till mors dag och en uppskattad gåva till mamma.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Odla ditt eget bonsai-kit

Vad sägs om att ge din mamma en hobby som stått sig i över tusen år, som dessutom lär ut tålamod, kreativitet och skönhet? Ett bonsaiträd är uppskattat och en present som står sig länge.

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Lila garn

Vill du sticka något vackert till din mamma på mors dag? Då behövs det garn! Silkes- och kaschmirgarn är våra favoriter. I länken nedan hittat du flera olika varianter.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Smycken till mamma på mors dag

De flesta mödrar blir glada för smycken – men om de dessutom har en personlig koppling till henne eller till er relation så betyder det så mycket mer. Inspireras av våra förslag här nedan.

Armband från WarOnCancer i roséguld.

Var med och bidra till en bättre mental hälsa för cancerpatienter, överlevare och närstående med de vackra armbanden från WarOnCancer. Armbandet säljs i flera olika färger, här ser du vår favorit, roséguld.

Annons

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Halsbandet Tree of Life

Detta vackra halsband, med det sentimentala namnet Tree of Life kommer inte bara uppskattas av din mamma – det kommer också bidra till livliga konversationer om livets många skeden.

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Little Star Ring

Visa att din mamma är din stjärna! Denna ring, som heter Little Star Ring, är vacker och får snabbt ett emotionellt värde när du förklarar varför just din mamma är en stjärna!

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Berlocker med stjärntecken till mors dag

Oavsett vilket stjärntecken din mamma har så hittar du en vacker berlock, som är speciellt anpassat just efter henne, här!

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Upplevelser till din mamma på mors dag

Försök hitta något du och din mamma kan uppleva ihop – även nu i coronatider. Här nedan hittar du några av våra favoriter.

En glad islandshäst.
Foto: Shutterstock/TT

Rid islandshäst. Detta är ett sätt att mötas och umgås och samtidigt uppleva något spännande tillsammans samtidigt som ni kan hålla ett bra avstånd ifrån varandra.

Annons

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Norrsken.
Foto: Shutterstock/TT

En magisk norrskenstur kommer garanterat att uppskattas av din mamma – inte minst om du också följer med!

Läs mer och beställ här (reklamlänk).

Annons