Alltid frusen? Här är plagget du inte visste fanns

Snygga, varma, sköna och förvånansvärt välgörande! Handledsvärmare – eller pulsvärmare – är fantastiska plagg som många förbiser. Är du en av alla som alltid går omkring och fryser? Du har nog gjort det helt i onödan.

Handledsvärmare – vinterns bästa plagg

Att bära handledsvärmare var trendigt för flera år sedan men försvann sedan från vårt kollektiva medvetande – men nu har trenden (äntligen) kommit tillbaka. Men om vi förr drog på pulsvärmarna för att se snygga ut och värma upp oss så gör vi det i dag av en helt annan anledning: Vår hälsa.

Svart/grå sköna och snygga handledsvärmare som värmer och ger ett lätt och behagligt stöd åt dina handleder.

Läs mer och beställ här (reklamlänk från Aller media shop).

Pulsvärmare värmer upp dig från pulsådern

De sköna handledsvärmarna täcker över pulsådern på dina handleder och värmer således upp hela kroppen snabbt och effektivt. Men den värmande effekten är inte allt, våra handledsvärmare har fler positiva effekter än så.

Förutom att de värmer upp dina handleder och hela din kropp så fungerar handledsvärmarna även som ett handledsstöd – fast de är både snyggare och skönare! Detta har gjort handledsvärmare väldigt populära bland reumatiker och hos personer vars träningsformer är slitsamma för handlederna, såsom crossfit eller poledance. Även när du inte tränar så kan pulsvärmarna förebygga skador.

Genom att sitta tätt kring handlederna bidrar de till ökad värme och blodcirkulation vilket hjälper mot muskelspänningar, ömhet och trötthet i handlederna. Här vår snygga variant i färgen petrol.

Läs mer och beställ handledsvärmarna här (reklamlänk från Aller media shop)

Armén använder handledsvärmare

Förutom reumatiker och träningsfreaks så använder även den svenska armén värmarna. Där används de främst för att det kan finnas glipor mellan ärmslut och handskar på uniformen. Du kan absolut ta arméns råd och använda pulsvärmare på skidsemestern om du upptäcker att din jackas ärm riskerar att läcka in snö.

Handledsvärmare hjälper blodcirkulationen

När värmen i din handled – och sedermera värmen i hela kroppen – ökar, så ökar också din blodcirkulation. När blodcirkulationen ökar så minskar muskelspänningar och diverse ömheter i kroppen, samtidigt som du minskar skaderisken som kommer med att du går runt och spänner kroppen för att stå emot kylan.

De svart/vita handledsvärmarna är perfekta för dig som vill hålla värmen vid kontorsarbete och andra vardagssysslor. Fungerar också utmärkt vid utomhusaktiviteter och träning.

Läs mer och beställ handledsvärmarna här (reklamlänk från Aller media shop)

En högre blodcirkulation kan dessutom göra dig piggare och redo att möta både vardag och semester på bästa sätt!

Källa: Sportkostblogg, Hype.nu

Läs också: 13 gosiga prylar till den som alltid fryser

Mer spännande innehåll hos allas.se: