Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Steffos ilska efter anonyma brevet: ”Det sitter någon jävla tomte och skriver sånt här?”

27 aug, 2021 
Mirijam Geyerhofer
Steffo arg på anonymt brev till Soraya Lavasani.
Brevet som skickades till Soraya Lavasani uppmanade henne att klä sig efter storlek, något som upprör kollegan Steffo Törnquist.
Nyhetsmorgon-kollegerna tog Soraya Lavasanis parti efter att en anonym brevskrivare skickat en uppmaning till den populära programledaren om att hon borde ”klä sig efter sin storlek” i rutan. ”Jävla tomte”, kommenterar kollegan Steffo Törnquist.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Under veckan har ett anonymt brev adresserat till Soraya Lavasanis hemadress väckt stora reaktioner. I brevet uppmanades hon att klä sig efter sin storlek och inte visa sin ”stoooora rumpa och lår” i tv, något som ledde till att Sorayas vänninor överraskade henne med en rumpformad tårta med texten ”Vi <3 din röv”.

I fredagens upplaga av Nyhetsmorgon ringde programledarna Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt upp kollegan som fick berätta om de senaste dagarnas uppmärksamhet. ”Det sitter nån jävla tomte och skriver ner sånt här, når det dig när du får sånt här skit? Blir du ledsen?”, frågade Steffo.

Soraya Lavasani berättade att det blivit allt lättare att skaka av sig oönskade kommentarer med åren och att hon nästan började skratta när hon fick hem brevet. Hon tycker att det är märkligt att någon faktiskt har tagit sig tiden att både köpa frimärken och gå till en postlåda för att få iväg sin åsikt, men att hon inte låter det komma åt henne.

Annons

”Det går alltid fler snälla människor på en dum, det finns aldrig fler hatare och det måste jag också säga: tack till alla fantastiska tittare och instagramföljare som har överöst mig med kärlek. Nu är jag perfectly happy med min rumpa men det är klart att det är härligt att folk är så himla snälla.”

Se också: Soraya överraskas av vännernas rumptårta

Se glädjen när Soraya får en rumptårtaBrand logo
Se glädjen när Soraya får en rumptårta

Steffo Törnquist frågade även Jenny Strömstedt om hon tar illa vid sig när hon får oönskade kroppskommentarer.

”Det här har man fått sin beskärda del av under årens lopp och ja, jag har blivit ledsen ibland. Det är ju just det här att de tar sig rätten. Sluta med det. Sluta sluta sluta”, säger Jenny Strömstedt.

Annons

För den som är nyfiken på rumptårtan så innehöll den bland annat grädde och jordgubbar.

”Och så stod det Vi älskar din röv, då blir man ju glad!”, sa Soraya Lavasani och fortsatte:

Se också: Stina Wollter efter vikthånet mot Soraya Lavasani: Äg era rövar!

Stina Wollter efter vikthånet mot Soraya Lavasani: Äg era rövar!Brand logo
Stina Wollter efter vikthånet mot Soraya Lavasani: Äg era rövar!

”Jag har ett meddelande till alla rövhattar där ute som känner att de måste skriva och kommentera andras kroppar: sluta med det och ät lite mer tårta så kanske ni blir lite gladare”.

Se hela klippet från sändningen här.

Vill du baka en egen rumptårta?

Hos recept.se finns många goda tårtor, vi tipsar om vit marsipantårta med jordgubbar – vilken form den ska ha är upp till var och en att bestämma.

Annons