Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisMidsommarCamping

Sorayas vassa svar på hatbrevet: ”Tänk att en människa bemödat sig med detta”

26 aug, 2021 
Mirijam Geyerhofer
Soraya Lavasani fick ett brev från en tittare.
En tittare hade synpunkter på tv-stjärnans klädsel i Nyhetsmorgon.
Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani har fått ett handskrivet brev med en uppmaning om att klä sig efter sin storlek. ”Undertecknad kommer i alla fall att ta sin bakdel med tillhörande lår och dyka upp i #nymo imorgon”, skriver Soraya på Instagram, som svar till den anonyme brevskrivaren.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Soraya har jobbat länge på TV4 och är en uppskattad programledare i både Nyhetsmorgon och syns även framför kameran i andra program, bland annat har hon lett Cancerfondens gala Tillsammans mot cancer och kommenterat sändningen av prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop.

Fick ett handskrivet brev

Folkkär eller ej, tydligen finns det ändå någon i tv-publiken som inte är särskilt imponerad av hennes – eller kanske tv-stylisternas? – garderob. På sitt Instagramkonto visade hon nämligen upp ett handskrivet brev som adresserats till henne och skickats med vanlig post.

Se också: Glädjen när Soraya tar emot rumptårtan

Se glädjen när Soraya får en rumptårtaBrand logo
Se glädjen när Soraya får en rumptårta

Med blå kulspetspenna på vad som ser ut att vara ett ihopvikt vitt A4-papper står det: Visa respekt. Klä dig efter storlek. Vi vill inte se din stoooora rumpa och lår (obehagligt tycker många).

Tar det hela med ro

Soraya Lavasani verkar ta det hela med ro men ifrågasätter förvånat hur mycket brevskrivaren kan ha upplevt i livet om en kvinnas rumpa och lår är något obehagligt.

”Tänk att en människa i vårt vackra, avlånga land bemödat sig med att knåpa ihop dessa rader, köpt ett frimärke och postat detta brev för att jag verkligen ska nås av budskapet”, kommenterar hon på Instagram.

Se också: Stina Wollter efter hatbrevet: "Äg din röv!"

Stina Wollter efter vikthånet mot Soraya Lavasani: Äg era rövar!Brand logo
Stina Wollter efter vikthånet mot Soraya Lavasani: Äg era rövar!
Annons