Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

Satisfyer släpper adventskalender – här kan du köpa den

11 okt, 2021 
allas.se redaktionen
Adventskalender Satisfyer
Är du en av alla trogna Satisfyer-fans? Grattis – då kan du avnjuta 24 luckor från sexleksaksmärket fram till jul eftersom de nu lanserar en adventskalender för allra första gången.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det finns sexleksaker – och så finns det (reklamlänk)Satisfyer, eller Womanizer som den också kallas. Sexleksaken som tog klitorisbärares värld med storm för ett par år sedan och till och med fick en egen dokumentär på SVT om sin revolutionerande förmåga att snabbt stimulera till orgasm – med orgasmgaranti!

Läs också: 5 härliga sexleksaker att njuta av!

Lufttrycksvibratorerna är anpassade efter kroppen på de som använder dem och är oberoende av kuk eller tungor, säger sexologen Tanja Suhinina i SVT-dokumentären Orgasmgarantin från 2019.

Det finns flera varianter av Satisfyer men gemensamt för de alla är att de stimulerar med pulserande tryckvågor som ger en sugande känsla ända till klimax. Och nu när du inte trodde det kunde bli bättre lanserar Satisfyer för första gången en alldeles egen adventskalender, med 24 pirrande luckor hela vägen till julafton.

Kalendern beskrivs som perfekt både för paret eller singeln och bakom varje lucka döljer sig allt från soft bondage-tillbehör till vibratorer och interaktiva appleksaker. Extra plus i kanten för kalenderns eleganta design som gör den allt annat än pinsam att ha framme.

Här kan du köpa Satisfyer adventskalender 2021

Klicka här för att komma direkt till Satisfyer adventskalender 2021. (reklamlänk)

satisfyer adventskalender 2021
Klicka på bilden och kom direkt till Satisfyers adventskalender 2021 – full av sexleksaker.

Se mer:

6 tecken på att någon är attraherad av digBrand logo
6 tecken på att någon är attraherad av dig
Annons