Kungligheterna som överraskat med nya frisyrer

Foto: TT

Prinsessan Sofia, hertiginnan Kate och furstinnan Charlene är tre exempel på kungligheter som vågat testa olika frisyrer. Spana in looksen här!

Kungligheterna är inte kända för att ta ut svängarna när det kommer till val av kläder, frisyrer eller hårfärger. Men det finns faktiskt exempel på gånger då de gjort förändringar som sticker ut.

Se också: 7 kungligheter som varit både blondiner och brunetter

7 kungligheter som varit både blonda och brunetta
1:19

Efter reklamen: 7 kungligheter som varit både blonda och brunetta

(1:19)

Slå på ljud

Kungligheterna som testat olika frisyrer

Här är sex exempel på kungligheter som överraskat med en ny frisyr och styling.

Prinsessan Sofia

Prinsessan som är mammaledig har inte setts i offentligheten sedan en tid. Men när hon gjorde entré vid tillställningen Fira demokratin – 100 år visade hon upp en helt ny look. Luggen var klippt och prinsessan bar håret uppsatt i en stram hästsvans och rak lugg.

Men prinsessan har testat att klippa luggen tidigare. I somras publicerade prinsparet en hälsning via Instagram och då kunde vi se att prinsessan klippt en gardinlugg och ljusat upp topparna.

Här visar prinsessan Sofia upp stora förändringen

Att variera luggen i olika längder är ett kul och snyggt sätt att byta frisyr. Vi har tidigare sett prinsessan variera luggen som vid Idrottsgalan 2020 i Globen.

Furstinnan Charlene

Furstinnan Charlene av Monaco har testat en rad olika frisyrer. 2011 var det en längre frisyr med pannlugg som gällde.

När landets nationaldag firades 2013 var håret klippt i en kortare frisyr och luggen var stylad bakåt.

Charlene och hennes man Albert närvarade vid Tour de France 2020 i Nice. Furstinnan visade då upp en axellång rak frisyr med kortare pannlugg.

Kate, hertiginnan av Cambridge

Kate Middletons signaturlook är det fönade bruna håret som emellanåt är uppsatt. Ibland har hon adderat ljusare slingor och ibland mörkare. År 2012 överraskade Kate i ny frisyr med klippt snedlugg.

Diana, prinsessan av Wales

Under sina 16 år i rampljuset sågs Diana i en rad olika frisyrer. 1984 var håret axellångt och ofta lockat.

Vid ett event i New York 1995 gjorde Diana entré i en ny frisyr. Håret var kortklippt och stylat i en trendig backslick med snedbena.

Prinsessan Dianas mest utmärkande outfits

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine har alltid haft långt hår. Under senare delen av 00-talet var håret blonderat i olika nyanser och stilar. Som här 2010 i samband med kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande.

Efter flytten till New York överraskade prinsessan med en ny hårfärg. Sedan dess har hon förblivit brunett och emellanåt har hon färgat håret i ljusare slingor.

Se också: Kronprinsessans Victorias Nobelklänningar genom åren

Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom åren
2:10

Efter reklamen: Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom åren

(2:10)

Slå på ljud

Foto: TT