Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Pedikyr hemma – här är 9 bra vårdande produkter!

25 maj, 2020 
Rebecca Wictor
En kvinna i solhatt doppar fötterna i poolen.
Foto: Unsplash
Om du inte kan ta dig ta dig till en salong får du ta salongen till dig. Skäm bort dina fötter och ge dem en härlig pedikyr hemma istället. Här är produkterna som hjälper dig få sommarfina fötter på egen hand.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nu är snart sommaren här och med den byter vi om till sandaler. För att slippa skämmas över vintertorra fötter är det dags för en härlig pedikyr. Om du brukar gå till en salong för att fixa naglar och fötter kan det vara svårt just nu, därför är det extra praktiskt att göra den själv.

Vårda din fötter – 9 mjukgörande produkter

Exfolierande strumpor

Ge fötterna en nystart med ett par exfolierande sockar, som de här från Kocostar. Låt de verka i 90 minuter och skölj sedan av krämen. Inom två veckor kommer all död hud falla av. ANNONS Här kan du köpa dem.

Annons
Badsalt fötterna CCS

Tappa upp ett härligt fotbad med CCS fotbadsalt, som mjukar upp fötter med sprickor och förhårdnader. ANNONS Här kan du köpa det.

Fotborste

Borsta och fila dina fötter med denna härliga borste från EcoTools. Ena sidan rengör och andra, som är gjord av pumice-sten tar bort de hårda partierna. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons
Formula 10.0.6 fot scrub

Massera in ordentligt med denna scrub, fylld av pepparmint, som kyler och lugnar slitna fötter. ANNONS Här kan du köpa den.

Mjukgörande kräm för fötterna Aposopholy

Efter fotbadet lindar du in fötterna i en handduk och när torkat ska du inte glömma att smörja in dem med en vårdande kräm, som den här från Apolosophy med doft från eucalyptus. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons
Elekktrisk nagelfil från Scholl

Fila, slipa och polera dina naglar med hjälp av en elektrisk nagelfil, som den här från Scholl. Gör det enkelt att få till riktigt fina naglar, som på salong. ANNONS Här kan du köpa den.

Nagelbandspusher Depend

För bästa resultat bör du använda den nagelbandsremover, som den här från Depend. Den hjälper dig att försiktigt skjuta tillbaka nagelbanden. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons
Nagelsax

Hur längesedan köpte du en ny nagelsax? Det är helt klart bäst att använda en med spets för att få till en fin form. Står nagelbanden ut efter du skjutit tillbaka dem kan du även använda denna att klippa ner dem. ANNONS Här kan du köpa den.

Nagellack

Sista och roligaste steget, måla dina naglar i en fin sommarfärg. Som den här gula nyansen från Essie. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons