Artikeln innehåller reklamlänkar

Pedikyr hemma – här är 9 bra vårdande produkter!

En kvinna i solhatt doppar fötterna i poolen.

Foto: Unsplash

Om du inte kan ta dig ta dig till en salong får du ta salongen till dig. Skäm bort dina fötter och ge dem en härlig pedikyr hemma istället. Här är produkterna som hjälper dig få sommarfina fötter på egen hand.

Nu är snart sommaren här och med den byter vi om till sandaler. För att slippa skämmas över vintertorra fötter är det dags för en härlig pedikyr. Om du brukar gå till en salong för att fixa naglar och fötter kan det vara svårt just nu, därför är det extra praktiskt att göra den själv.

Vårda din fötter – 9 mjukgörande produkter

Ge fötterna en nystart med ett par exfolierande sockar, som de här från Kocostar. Låt de verka i 90 minuter och skölj sedan av krämen. Inom två veckor kommer all död hud falla av. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction).

Tappa upp ett härligt fotbad med CCS fotbadsalt, som mjukar upp fötter med sprickor och förhårdnader. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Borsta och fila dina fötter med denna härliga borste från EcoTools. Ena sidan rengör och andra, som är gjord av pumice-sten tar bort de hårda partierna. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

Massera in ordentligt med denna scrub, fylld av pepparmint, som kyler och lugnar slitna fötter. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Efter fotbadet lindar du in fötterna i en handduk och när torkat ska du inte glömma att smörja in dem med en vårdande kräm, som den här från Apolosophy med doft från eucalyptus. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

Fila, slipa och polera dina naglar med hjälp av en elektrisk nagelfil, som den här från Scholl. Gör det enkelt att få till riktigt fina naglar, som på salong. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

För bästa resultat bör du använda den nagelbandsremover, som den här från Depend. Den hjälper dig att försiktigt skjuta tillbaka nagelbanden. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Hur längesedan köpte du en ny nagelsax? Det är helt klart bäst att använda en med spets för att få till en fin form. Står nagelbanden ut efter du skjutit tillbaka dem kan du även använda denna att klippa ner dem. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

Sista och roligaste steget, måla dina naglar i en fin sommarfärg. Som den här gula nyansen från Essie. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Mjäll och torr hårbotten? Så blir du av med det