Artikeln innehåller reklamlänkar

Skydda ditt ansikte mot vårsolen – 13 bra solkrämer

Solskydd för ansiktet.
Vårsolen är stark och det gäller att skydda sig från strålarna redan nu. Gärna med en hög solskyddsfaktor. Men vissa solskydd passar helt enkelt inte för ansiktet, därför är det viktigt med lätta krämer som snabbt absorberas i huden. Här är våra favoriter.

I dag vet vi om att solens strålar är starka och att vi behöver skydda oss från dem. Därför är det helt klart bäst för ditt ansikte att smörja det med solskydd varje morgon, åtminstone under sommarhalvåret.

Videon kunde inte hittas

Skydda dig mot vårsolen

Det mest effektiva är helt klart att få in solskydd i din dagliga hudvårdsrutin. Som i en bra ansiktskräm. Här tipsar vi om några riktigt bra solskydd framtagna för ansiktet, som du enkelt kan addera till din dagliga rutin eller byta ut din vanliga dagkräm mot.

13 bra ansiktskrämer med solskyddsfaktor

En lätt ansiktskräm från Nuxe som skyddar huden och förhindrar uppkomsten utav mörka fläckar. Här kan du köpa den (länk till butik)

avene spf50

Den här krämen från Avene är perfekt för dig med lite torrare hud. Mjuk och skön att applicera. Här kan du köpa den (länk till butik)

biotgerm spf50

Ett spray från Biotherm som du lätt applicerar på huden för riktigt bra täckning. Här kan du köpa den (länk till butik)

aco spf50

En lätt kräm från Aco som ger huden en matt ton. Passar alltså perfekt som primer och även för dig som har problem med acne. Här kan du köpa den (länk till butik)

paulas choise spf50

Om du har problem med eksem, rodnad och rosacea kan det här solskyddet från Paulas Choise vara något för dig. Här kan du köpa den (länk till butik)

babor spf50

Ännu en lätt kräm för dig som vill ha ett solskydd som snabbt sjunker in i huden. Babors solkräm fördröjer även hudens åldrande. Här kan du köpa den (länk till butik)

eucerine spf50

Ett riktigt starkt solskydd från Eucerin som förebygger pigmentfläckar. Lätt och skön på huden. Här kan du köpa den (länk till butik)

elisabeth arden spf50

En oljefri solkräm från Elisabeth Arden som skyddar huden i upp till 8 timmar. Här kan du köpa den (länk till butik)

kiehls spf gel

Kiehl har tagit fram denna gel med högt spf som är väldigt lätt på huden och passar därför alla med oljig hy. Här kan du köpa den (länk till butik)

lancome spf50

En otrolig BB cream från Lancôme med pigment som korrigerar eventuella färgojämnheter. Skyddar din hud samtidigt som du får en härlig lyster. Här kan du köpa den (länk till butik)

decleor spf30

En vårdande solkräm från Decléor som mjukgör och lugnar huden. Här kan du köpa den (länk till butik)

mizön spf50

Mizon har tagit fram denna solkräm med ett kemiskt UV-filter som ger ett bredspektrum-skydd. Den innehåller även niacinamide som stärker hudbarriären. Här kan du köpa den (länk till butik)

camilla pihl spf30

En vegansk solkräm från Camilla Pihl som ger fukt och skydd åt ditt ansikte. Den är även Svanenmärkt och godkänd av Astma & Allergi Nordic. Här kan du köpa den (länk till butik)

Foto: TT