Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

Superstjärnans oväntade skönhetsknep: "Botemedel för allt"

07 dec, 2020 
Sara Wizén
Jennifer Lopez skönhetsknep för en vacker och ungdomlig hy är att använda olivolja. Det gör hon också i sitt nya märke J Lo Beauty.
Jennifer Lopez fick skönhetstipset av sin mamma redan som ung. I en intervju med InStyle delar hon med sig av hemligheten – och den oväntade produkten är något de flesta av oss har hemma i köket.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons


Ibland är det svårt att tro att Jennifer Lopez är 51 år. Snart lanserar hon sitt skönhetsmärke J Lo Beauty och många hoppas nog att få hennes tillsynes långsamma åldrande på köpet, skriver Femina.

Se också: 6 enkla steg för en lyckad manikyr

6 enkla steg för en lyckad manikyrBrand logo
6 enkla steg för en lyckad manikyr

Redan när stjärnan var ung fick hon ett skönhetsknep av sin mamma som inte alls är särskilt exklusivt och dyrt, utan någon som de flesta har hemma; olivolja. Nu tar hon med sig den in i sina nya produkter.

Botemedel för allt

– Min mamma brukade säga att olivolja är botemedel för allt. Och det är en hemlighet jag har använt genom åren för det fungerar verkligen. Så när vi skulle göra det här så var det första jag sa att: det måste ha olivoljeextrakt som bas, säger Jennifer Lopez i InStyle.

En annan ständig följeslagare för stjärnan har varit att använda solskyddsfaktor som ansiktskräm. Det började hon med som tonåring för att skydda sin hy.

Annons