Annons
Annons


Stort kärlekshoroskop – så blir ditt 2016!

Vem flörtar och vem blir förförd? År 2016 bjuder på förälskelse, passion och frierier – men vem får vad? I vårt stora kärlekshoroskop får du svaren!


karleksastro

VÄDUREN

21/3–20/4

Singeln: Uranus och Mars påverkan präglar ditt första halvår och ger dig attityden med klös i, en sexig bagge som gillar att det är spänning i luften jämt. Nu dras människor och händelser med extra lyskraft till dig.

Annons

Andra halvåret är mer harmoniskt, men inte mindre livligt. Jupiters och Venus energier är sociala och även tursamma. En person med både kärlek och pengar att erbjuda tycks hamna inom räckhåll!

Den stadgade: Det första halvåret är en tid att se upp med, de spänningsfyllda planeterna Uranus och Mars kan som bäst ge nytt liv åt det som rostat, men också skapa kaos i stabila relationer. Att vara alltför rastlös och impulsiv leder dig kanske på fel väg.

Under andra halvåret är det mycket festligheter och glada människor omkring dig och du och hjärtevännen lever upp av att delta i dessa positiva aktiviteter. Jupiter puffar för en kärleksresa i slutet på året!!

Du får snabbast puls av: Vågen och Lejonet.

Kärleken finner du lättast på: Klättringskursen.

Bästa flörtknepet: Klä dig i rött.

 

OXEN

21/4–21/5

Singeln: Det första halvåret är du en social och utåtriktad person, sporrad av Merkurius och Venus tar du kontakt med nya människor, kommunicerar lättsamt och naturligt. Det finns en dragning till Tvillingarnas tecken, en flört som gärna går över i vänskap.

Den senare delen av året är en period när det du söker klarnar. Nu nöjer du dig bara med någon som matchar dig på alla plan och den personen hittar du alltid i de sensuella vattentecknen!

Den stadgade: Ett trivsamt men stillsamt första halvår sätter inga hjärtan i brand, men det är en skön och behaglig stämning, kommunikationen flyter och att kunna prata ut med varandra löser det mesta.

Från sensommaren och framåt kommer de mjukare sidorna i dig att bli tydligare. Månen ökar tryggheten och nu kan du pyssla om, mysa till det med romantiska middagar och värmande kramar.

Du får snabbast puls av: Kräftan och Skorpionen.

Kärleken finner du lättast på: Plantskolan.

Bästa flörtknepet: Laga mat tillsammans.

 

TVILLINGARNA

22/5–21/6

Singeln: Du äger zodiakens charmigaste utstrålning, men i år finns också en underton av allvar, förnuft och värdighet under leendet. Nu vill du sikta på trygghet och ordning och i det paketet ingår för många Tvillingar att hitta sin själsfrände.

Sommaren och semestern ser ut att vara din bästa tid att inleda kärleksjakten. Du har glimten i ögat och när Venus och Jupiter hamnar i gynnsamt läge ökar motivationen att prova dina chanser. Flera i tecknet hittar kärleken långt hemifrån!

Den stadgade: Ditt första halvår känns lite tråkigt men stabilt på kärlekssidan. Saturnus har en trög påverkan och känslouttrycken kommer inte lätt, men du är pålitlig och lojal och det räcker långt.

Den senare delen av året och framför allt höstkanten är din bästa tid, nu hörs skratten och hurraropen, du firar kärleken, kanske med förlovning eller bröllop!

Du får snabbast puls av: Skytten och Vattumannen.

Kärleken finner du lättast på: Resan.

Bästa flörtknepet: Bjud på en drink.

Läs också: Dejtingtips för nybörjare!

 

KRÄFTAN

22/6–23/7

Singeln: Mars gör något med den blyga krabban under våren, när du blottar ditt glödande hjärta är du inte att leka med och nu klappar det hårdast för jord- eller vattentecknen. Du är svår att stå emot!

Vinterns jupiterinfluenser går inte heller av för hackor och har du inte fått något i håven förut kan det ändra sig när en kurs, jobbresa eller nya vänner för med sig nya kontakter. Du har dock en förmåga att förhasta dig, anlita intuitionen…

Den stadgade: Det första halvåret skakar om dig ibland, när allting känns helt perfekt dyker retfulla anledningar till gräl och meningsskiljaktigheter upp och du kan inte låta bli att suga åt dig. Var inte så känslig!

Andra halvåret känns som en livlig men stabil tillställning. Nu visar stjärnorna att det är gemensamma aktiviteter, resor och renovering av hemmet som ökar glädjen och harmonin i din relation.

Du får snabbast puls av: Oxen och Stenbocken.

Kärleken finner du lättast på: Jobbet.

Bästa flörtknepet: Våga störa.

 

LEJONET

24/7–23/8

Singeln: Ditt första halvår är en spännande period, nu är kontakterna du gör laddade med fysisk attraktion och du får förhoppningsvis en längtan efter att utveckla någon av dem mer. Du är dock en otålig och kräsen katt, får du inte genast respons blir du uttråkad.

Sensommaren och hösten samlar de romantiska influenserna månen och Venus i ditt tecken, en period som bör ta dig närmare en viss person. Ömhet och närhet känns viktigt och du finner den kanske hos någon du redan känner!

Den stadgade: Du är en sexig kisse som gärna förför och överraskar din partner vid alla möjliga tillfällen i år. En nystart på kärleksfronten är nästan omöjligt att missa när stjärnorna får dig att spinna loss med sådan intensiv energi. Känslan av nyförälskelse varar året ut för många i tecknet, med höjdpunkter under sköna maj, juni, oktober och november!

Du får snabbast puls av: Väduren och Fiskarna.

Kärleken finner du lättast i: Vänskapskretsen.

Bästa flirtknepet: Ge ärliga komplimanger.

 

JUNGFRUN

24/8–23/9

Singeln: Romantikern i dig dyker upp titt som tätt under detta Neptunusinfluerade år. Du drömmer dig bort och fantiserar om hur livet kunde vara som bäst. Dessvärre har du inte mycket bensin i motorn under första halvåret, du står längtansfull men avvaktande i kulisserna.

Från juli och framåt händer det något radikalt med ditt självförtroende och sociala förmåga. Jupiters påverkan öppnar dina ögon och plötsligt består omvärlden av frestande frukter, redo att plockas!

Den stadgade: Neptunus energier är inga piskor och pådrivare, men inlevelsefulla och mycket romantiska. På ett nästan subtilt vis smyger du in positiva förändringar i dina relationer under detta år. Din partner mår bra i din närhet, du ser behoven och svarar på dem.

Sommaren är något av en höjdpunkt och den varar in på höstkanten. Ta vara på chanserna att göra något nytt tillsammans, kanske resa eller starta ett trevligt projekt.

Du får snabbast puls av: Skorpionen och Fiskarna.

Kärleken finner du lättast på: Kryssningen.

Bästa flirtknepet: Våga synas.

Läs också: Här är Sveriges bästa dejtingställen!

 

VÅGEN

24/9–23/10

Singeln: Du är den som alltid är redo för kärlek, och ibland har du för bråttom att fånga den, att vara solo är inte din melodi. I år gäller det mer än någonsin att vara på din vakt mot förhastade beslut, Uranus påverkan bjuder på chanser till heta möten, men också smärtsamma bakslag.

Dina bästa kärlekschanser blåser in från september och att resa eller gå utbildningar under hösten sätter fart på oddsen. Klä dig i varma färger för ökad puls!

Den stadgade: En positiv anda råder under hela året och du har ingenting emot att plocka upp skärvor och spillror och försöka blåsa nytt liv i dem. Att inse när loppet är kört är din svaghet, men så illa behöver det inte vara, finns det vilja finns det hopp!

Ett stabilt förhållande gör dig dock trygg och lugn och du lägger fokus på annat. Att vara självständig och göra saker på egen hand förvandlar dig till en spännande partner.

Du får snabbast puls av: Väduren och Stenbocken.

Kärleken finner du lättast på: Fina festen.

Bästa flirtknepet: Le stort.

 

SKORPIONEN

24/10–22/11

Singeln: Mars bana öppnar dörrarna under sommaren och semestern, nu är allt från snabba affärer till en äkta förälskelse möjligt. Även vårvintern och november, december tycks glimra extra. Var beredd att ta kontakt under dessa perioder!

En äldre person kan stå högst i kurs i år och handlar det om en överordnad måste du vara extra försiktig, en hemlig affär kan komma att kosta mer än den smakar för din del. Var fräck och framåt, men med förnuftet i behåll.

Den stadgade: Du har många sinnesstämningar att välja på och växlar från att vara ytterst romantisk till het på gröten och en positiv och uppmuntrande livskamrat. Din partner får allt!

För dig som fortfarande är sambo eller särbo kan tankarna på att komma varandra närmare dyka upp redan under början av året. Men du vill hellre överraska än bli tagen för given, kanske du planerar ett oväntat frieri.

Du får snabbast puls av: Oxen och Jungfrun.

Kärleken finner du lättast på: Internet.

Bästa flirtknepet: Var dig själv.

 

SKYTTEN

23/11–22/12

Singeln: Saturnus i tecknet håller dig i sitt grepp, nu tillåter du dig inte att bli förälskad hals över huvud, att vara försiktig och kontrollerad ligger närmare till hands. Din vanliga risktagande natur lyser med sin frånvaro.

Kärlekens portar står bara på glänt i år och ju längre du väntar desto svårare blir det att styra pilarna i rätt riktning. Känslorna kommer inte lätt, men om det händer finns ingen återvändo…

Den stadgade: Det första halvåret syns en ökad känslighet och sökande efter trygghet på kärleksfronten. Nu vill du ha kärleksbevis, bli bortskämd och ompysslad. Skytten som känner sig övergiven är inte att leka med, du kan bestämma dig för allt från sarkasmer till flykt!

Hösten och vintern plockar fram nya chanser till kärlekslycka. Ett aktivt sexliv under den här perioden väcker liv och lust även på andra områden.

Du får snabbast puls av: Tvillingarna och Vattumannen.

Kärleken finner du lättast på: Gymmet.

Bästa flirtknepet: Träna tillsammans.

Läs också: Så flirtar svenska singelmammor!

 

STENBOCKEN

23/12–20/1

Singeln: Planeten Plutos kraftfulla närvaro i tecknet under hela året bjuder på en viljestark attityd. Bakom din vanliga yta av blyghet smider du sannolikt rovgiriga planer. Du har inte ens en tanke på att inte få det du vill ha, det gäller bara att hitta den rätta vägen till målet.

Du beundrar någon redan under våren, men kanske mest på avstånd. Det tycks vara först under den kallare årstiden som många av bockarna känner att mödan och besväret de lägger ner ger resultat!

Den stadgade: Omvälvande förändringar står på tapeten i år och de kan naturligtvis också drabba ditt kärleksliv. Början och slutet på året är avgörande tidpunkter och när du har fattat dina beslut står du fast vid dem. Det kan dock lika gärna handla om en vilja att knyta banden hårdare som att lämna och gå vidare. Självförtroendet glöder och du känner att du har kontroll!

Du får snabbast puls av: Kräftan och Vågen.

Kärleken finner du lättast hos: Grannen.

Bästa flirtknepet: Var envis.

 

VATTUMANNEN

21/1–18/2

Singeln: Du känns fysiskt vital i år och med det föjer ett gott humör. Under det första halvåret är du öppen mot omvärlden och tar kontakt med alla slags människor. Din nyfikenhet är stor på någon som är olik dig, kanske från ett annat land eller umgängeskrets…

Under sista halvåret sätter stjärnorna sprutt på vilket ensamt kärleksliv som helst. Månen och Venus ger dig en stark attraktionsförmåga och djupa känslor, du som inleder en flört tar den snabbt till passion!

Den stadgade: Med intensiva Mars i kulisserna känns året allt annat än tamt och beskedligt. Var beredd på många spännande perioder laddade med starka känslor, för vissa i tecknet en härlig nyförälskelse.

Från sommaren och framåt vaknar också den fysiska sidan av kärleken och du njuter av sensuella möten, aktiviteter och inte minst kläder. Din partner tycker du är sexig!

Du får snabbast puls av: Tvillingarna och Skytten.

Kärleken finner du lättast på: Nya ställen.

Bästa flirtknepet: Våga vara sexig.

 

FISKARNA

19/2–20/3

Singeln: Du har hjärtat i form redan tidigt under året och nu drar du till dig en spännande person med samma intressen och värderingar som du. Det finns dock en trend som pekar på att du är en svårfångad firre när det väl gäller, hellre smakar du på flera äventyr!

Ditt andra halvår är segt i starten, men under lediga och avslappnade helger ökar chanserna till vibrerande möten och närkontakter. Du har dessvärre inte alltid förnuftet med dig och bör tänka efter två gånger innan du löper linan ut.

Den stadgade: Neptunus är en både romantisk och kreativ källa och även om du drömmer och fantiserar mycket lyckas du hålla kvar en fot i nuet och ta vara på de gyllene stunderna. Omväxling och resor har en förmåga att väcka upp en sömning relation, du vet hur man smider medan hjärtat är varmt och dina kärleksplaner får uppskattning av din partner!

Du får snabbast puls av: Lejonet och Jungfrun.

Kärleken finner du lättast vid: Hotellpoolen.

Bästa flirtknepet: Ta ögonkontakt.

Läs också: Här bor de snyggaste singlarna!

Av astrolog Li Larsson

LÄS OCKSÅ


(50)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…