Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Anders Bagges bröllop blir tv-program – Cirkus Bagge!

27 aug, 2018 
Henrik Högström
Nu har Anders Bagge och hans Johanna Lind blivit man och hustru. Brudgummen gick med käpp och grät av rörelse när bruden gjorde entré. Carola lyckades knipa brudbuketten.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Populäre Idol-profilen och musikproducenten Anders Bagge har blivit stadgad. I slutet av augusti sa han och Johanna Lind ja till varandra vid en ceremoni i Eric Ericsonhallen (fd Skeppsholmskyrkan) i Stockholm. Paret anlände ståndsmässigt i en Rolls Royce Silver Cloud från 50-talet till gästernas jubel. Bland de inbjudna fanns till exempel Kristin Kaspersen, Carola Häggkvist och Carolina Gynning.

När Johanna Lind, traditionsenligt, kastade ut buketten så landade den till slut hos Carola.

Hundarna var med

Paret Lind-Bagge är kända som stora hundvänner och ville givetvis ha med sina egna på bröllopet. Det var ett av kriterierna när paret letade efter kyrka att gifta sig i.

– Hundarna ska med, sa Anders Bagge när han gästade Malou efter tio tidigare under sommaren.

Brudgummen, som fick något vått i ögat när han såg sin brud skrida upp för altargången, gick för dagen med käpp. Ett måste eftersom Anders Bagge bröt benet så sent som i juni när han ”Skulle leka Zlatan”.

Annons

Det är oklart hur benbrottet påverkade parets bröllopsdans men Anders Bagge fick i alla fall sjunga en sång till sin brud. Have you ever been in love som Bagge ursprungligen var med och skrev för Celine Dion.

Cirkus Bagge blir reality-serie

Vägen mot bröllopet har inte varit helt välkrattad. Förutom benbrottet har paret haft husrenovering och jobb att bolla med parallellt.

Och nu ska de kärleksfulla vedermödorna bli drama i en reality-serie som ska sändas under hösten. Idén till Cirkus Bagge kommer från Anders Bagge själv.

–  Jag slängde bara ur mig: ”Det här är en sån cirkus, tänk om man kunde få det här på film”. Jag har ju bjussat på precis allting annat, det vore ju kul nu när vi gifter oss att få en digital bilderbok nu när vi gifter oss, säger Anders Bagge till Aftonbladet.

Kamerorna har varit med hela vägen genom planering och ända fram till bröllopet. Enligt Johanna Lind, numera Lind-Bagge, finns det mycket drama som registrerats och som paret nu ska dela med sig av.

– Vi har ju gjort allt på en och samma gång. Vi renoverar hela huset, har fullt med jobb som är inbokat som inte går att flytta på, fyra hundar och sen mitt i allt planerar vi ett gigantiskt bröllop. Och sen går han och bryter benet…säger Johanna Lind till tidningen.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons