Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisMidsommarCamping

Hit reser Antikrundan i sommar – så gör du om du vill vara med

03 mar, 2022 
Johanna Svan
Folk som köar till Antikrundan och programledaren Anne Lundberg.
Här är städerna som får besök av Antikrundan sommaren 2022. Så gör du om du vill vara med eller har stora föremål för värdering.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Just nu går Antikrundan för fullt på Svt. Samtidigt planeras nästa turné som kommer att gå av stapeln i augusti 2022, då programmet kommer att spelas i på sju olika ställen runtom i Sverige.

Se också: 6 saker du inte visste om antikrundanBrand logo
Se också: 6 saker du inte visste om antikrundan

– Det ska som alltid bli roligt att få åka ut på en ny Antikrundanturné i sommar! Det känns befriande att läget är avsevärt annorlunda i år jämfört med under pandemin. Vi har dock lärt oss massor och har en annan beredskap nu om situationen skulle ändras till sommaren. Vi är exempelvis väldigt glada om besökarna föranmäler sig. Det ger oss en vink om hur många som kommer och ett lätt sätt att kommunicera med alla besökare om vi skulle behöva göra det inför turnén, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008.

Annons

Vill du vara med i Antikrundan?

Redan nu går det att skicka in bilder på stora otympliga föremål som du vill få värderade. Därefter kommer Antikrundan att välja ut ett antal föremål som antingen hämtas till en inspelningsplats eller leder till ett hembesök av experterna.

I år ber även Svt dig som tänker dyka upp med mindre föremål att föranmäla att du kommer, och ha max 10 saker med dig, för att korta ner köerna.

Inspelningsplatser Antikrundan sommar 2022

Borås, Textile Fashion Center 19 augusti 2022

Strömstad, Kulturhuset Skagerack 21 augusti 2022

Båstad, Norrvikens trädgårdar 23 augusti 2022

Virserum, Virserums Konsthall 27 augusti 2022

Eskilstuna, Munktellmuséet 29 augusti 2022

Skellefteå, Sara Kulturhus 31 augusti 2022

Annons