Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Bianca Ingrosso får egen talkshow – i höst har Bianca premiär

27 maj, 2022 
Gabriella Håkansson
Gabriella Håkansson
Bianca Ingrosso på Kristallengalan år 2020.
Bianca Ingrosso medverkar inte längre i Talang-juryn och syns allt mindre i Wahlgrens värld. Men nu står det klart att hon kommer att fortsätta med tv, då hon i höst leder den egna talkshowen Bianca!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Bianca Ingrosso har alltid nya bollar i luften. Nu avslöjar hon på Youtube att hon ska leda en alldeles egen talshow på Kanal 5 och Discovery+.

– Det här har varit en dröm så länge. Jag ska få min egna talkshow. Jag fattar ingenting, säger Bianca på Youtube och fortsätter:

Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

– Den kommer att heta Bianca. För det här programmet ska vara mig, det ska vara öppet, det ska vara glatt, det ska vara härligt. Hur sjukt hörrni att jag i höst kommer att få sitta med er i soffan, två dagar i veckan och bjuda in gäster och artister.

Annons

Talkshowen Bianca sänds två gånger i veckan med publik

I videon avslöjar Biancas lillebror Benjamin Ingrosso att det kommer att vara publik på plats, något som Bianca är väldigt förväntansfull över.

– Jag kan inte fatta att det här ska hända på riktigt. Jag kan inte förstå. Jag har varit så nervös att jag nästan känt att jag inte vill göra det, för att jag varit så nervös. Men nu när vi har fått se allting och hur scenen kommer se ut. Det är det sjukaste, det är den snyggaste scenen jag har sett i hela mitt liv. Det här är en barndomsdröm, säger Bianca.

Bianca produceras av Fredrik Skavlan

Vidare avslöjar Bianca att programmet kommer att sändas på bästa sändningstid och produceras av Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry.

– Det är ingen mindre än Skavlan själv som gör det här med mig. Hur sjukt? Han är min mentor och coach as we speak. Jag och Skavlan kommer att göra det här ihop. Det kommer inte alls vara likt Skavlan men det är hela det teamet som jobbar med mig. Och han som gör scenen är han som designat Melodifestivals-scenerna, också en sjuk grej, säger Bianca.

Bianca vill att man ska kunna prata om vad som helst i talkshowen, djupa tyngre ämnen ska tas upp, men programmet ska också vara lättsamt och glatt.

– Jag känner att det saknas, i den svenska tv-tablån, en talkshow med stor bredd.

Bianca har premiär i höst på Kanal5 och Discovery+.

Foto: Magnus Ragnvid/Dicovery

Annons