Casper Janebrink vann Stjärnornas stjärna 2018

Vinnare i stjärnornas stjärna 2018
I lördagens final av Stjärnornas stjärna på TV4 möttes Casper Janebrink från Arvingarna och Ola Salo från The Ark. Och Casper gick vinnande ur striden!

Under flera veckors tid har åtta kända svenska artister tävlat i programmet Stjärnornas stjärna. Ett program där artisterna satts på prov genom att få testa genrer som de vanligtvis inte sysslar med i direktsändning.

I finalen av Sjärnornas stjärna på TV4 fick Ola Salo och Casper Janebrink bland annat tolka varandras låtar. För Caspers del fick han sjunga It takes a fool to remain sane och för Ola Salos del melodifestivalvinnaren Eloise.

Se också: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink

5 saker du inte visste om Casper Janebrink
1:04

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink

(1:04)

Slå på ljud

Casper Janebrink och Ola Salo fick även framföra expertens favoriter och sedan göra sitt eget val av låt. Här hittar du alla låtar de sjöng!

Och det var Casper som gick vinnande ur striden efter att det stod klart att han fått flest röster av svenska folket.

Här är alla deltagare i Stjärnornas stjärna 2018

Casper tackar alla som röstade

– Hade inte en chansning på att jag ens skulle komma till final, så vinner man. Tack publiken och alla som röstade!, sade Casper Janebrink från scenen direkt efter vinsten.

– Att stå som första vinnare är ju jätteroligt. Det är en merit! Det är också ett sätt för mig och Arvingarna att visa att vi inte bara är ett dansband, utan ett band som kan göra mycket mer. Jag tror att publiken där hemma gillar programidén, så jag hoppas att det kan bli en följetong framöver, säger Casper till Aftonbladet efter vinsten.

Casper Janebrink vann Stjärnornas stjärna 2018 med 57 procent av rösterna.