Dramatiken i Bonde söker fru – som tittarna inte fick se

Linda Lindorff, fotograferad i samband med Bonde söker fru 2020, berättar om dramat i Bonde söker fru jorden runt.

Det var minst sagt trubbel i paradiset under inspelningarna av Bonde söker fru – jorden runt.
Nu berättar programledare Linda Lindroff om dramatiken som tittarna inte fick se.
– Vi skulle haft en slutdejt.

Årets säsong av TV4:s hyllade program Bonde söker fru – jorden runt är i full gång. Det börjar närma sig slutet och bönderna har just nu sina sista dejter innan det slutgiltiga valet.

Men det har inte bara varit en dans på rosor för bönderna att träffa sina kärlekar. Tvärtom har inspelningarna i Mozambique minst sagt varit dramatiska. Det avslöjar programledare Linda Lindorff, 48, i ett inlägg på Instagram.

Quiz: Vem passar du ihop med i Bonde söker fru 2020?

– Vi har en bonde som skulle ha gått på slutdejt på stranden, men vi har fått ställa in inspelningarna, säger Linda Lindorff i inlägget.

Stoppar inspelningarna

Anledningen bakom avbrottet är att Mosambique drabbades av extremväder. Efter många dagar av hetta drog plötsligt en storm in över landet. På Linda Lindorffs Instagram kan hennes följare se hur stora vågor slår emot stranden och vinden från en gråmulen himmel piskar palmernas blad.

– Det är ett hiskeligt, hiskeligt oväder. Det har regnat hela natten och det blåser stormvindar, säger Linda.

För säkerhetens skull valde därför TV4 att stoppa inspelningarna för dagen till dess att stormen dragit förbi. Hur många dagar som kamerorna stod avstängda är dock oklart.

Linda Lindorffs övertygelse

Klart är dock att inspelningarna till slut blev av – och bönderna kunde tillslut återgå till att hitta kärleken. Något som Linda Lindorff är övertygad om även då hon står mitt i stormen.

– En sak är i alla fall säker, och det är att i känslor och kärlek så går allt bra, säger hon och försöker överrösta de hårda vindarna.

De letar efter kärleken i ”Bonde söker fru” 2020

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: