Förbered för tv-maraton: 11 saker som tar myskvällen till nästa nivå

Kvinna tittar på tv.

Foto: TT/Shutterstock

Älskar du också att krypa upp i soffan och sträcktitta på serier och filmer? Då är de här sakerna något för dig!


Vi svenskar älskar att titta på tv och många av oss tittar flera timmar varje dag, enligt Dagens Analys. Under senare år har så kallade on demand-tjänster som Netflix och SVT Play blivit alltmer populära och utbudet över vilka program och filmer vi kan se är större än någonsin och visas när vi vill.

Enligt en undersökning som gjordes på allas.se i april 2020 fick drygt 3 000 personer frågan om hur corona-pandemin påverkat deras vardag. En solklar majoritet, nästan 60 procent, svarade att de la mer tid på att just titta på tv-serier och filmer sedan vi rekommenderats att stanna hemma så mycket som möjligt.

Här tipsar vi dig om elva prylar som hjälper dig att ta tv-kvällen till nästa nivå så att du kan njuta av dina avslappnade stunder i soffan maximalt.

11 prylar som tar tv-tittandet till nästa nivå

1. En riktigt härlig pläd

Först och främst; inget soffmys utan en pläd! Välj gärna en väl tilltagen modell som du både kan svepa om dig och använda som täcke när andan faller på.

Läs mer och beställ en pläd här (reklamlänk från Aller media shop)

2. Smart bricka med fjärrkontrollshållare

Slipp spill i soffan och omak med att leta efter fjärrkontrollen! Den här smarta lösningen gör det möjligt för dig att ha full koll på dina saker.

Läs mer och beställ brickan här (reklamlänk från Aller media shop)

3. Mys med en kramkudde

Den populära kramkudden ger skönt stöd där du behöver det och med denna i soffan ligger du alltid bekvämt.

Läs mer och beställ kramkudden här (reklamlänk från Aller media shop)

4. Njut av säkra levande ljus

Visst är det underbart med levande ljus, men om du har en tendens att somna i soffan är det kanske inte den bästa lösningen. De här verklighetstrogna LED-ljusen har en inbyggd timer så du kan lugnt somna utan att oroa dig för oönskade konsekvenser.

Läs mer och beställ ljusen här (reklamlänk från Aller media shop)

5. Unna dig en skön morgonrock

Självklart förtjänar du en mjuk och skön morgonrock att svepa om dig! Den här härliga modellen passar alla och har två stora fickor.

Läs mer och beställ morgonrocken här (reklamlänk från Aller media shop)

6. Njut av en härlig massage

Vem har sagt att man måste lämna huset för att få massage? Den här smarta kudden knådar dina ömma punkter minst lika bra som en massör – men till ett betydligt lägre pris.

Läs mer och beställ massagekudden här (reklamlänk från Aller media shop)

7. Stabil bricka

Lyxig bricka med hopfällbara ben som du kan placera i soffan men också i sängen utan att vara orolig för att den tippar över. Perfekt för alla som älskar att äta liggandes.

Läs mer och beställ brickan här (reklamlänk från Aller media shop)

8. Klassisk termos

Njut av din tv-kväll med klass! Med den klassiska termoskannan från danska Stelton behöver du inte springa fram och tillbaka till köket för att fylla på din kopp.

Läs mer och beställ termosen här (reklamlänk från Aller media shop)

9. Sval och skön kimono

Brukar du bli lite varm i soffan? Den här mjuka och sköna kimonon är tillverkad i hundra procent tunn bomullsväv och har ett vackert blomstermönster.

Läs mer och beställ kimonon här (reklamlänk från Aller media shop)

10. Vetekudde för nacken

Den här sköna vetekudden kan du både värma och kyla. Lägg den runt axlar eller nacke och njut av avslappnade muskler. Tack vare snöret är den enkel att fästa där du vill ha den.

Läs mer och beställ vetekudden här (reklamlänk från Aller media shop)

11. Låt fötterna mysa i värmetofflor

Dessa mjuka och sköna tofflor har innerkuddar som du kan stoppa i micron för att värma upp dina fötter. Dra på dem och känn hur värmen sprider sig i hela kroppen.

Läs mer och beställ värmetofflorna här (reklamlänk från Aller media shop)

Utvalt: 7 saker som väcker latmasken i dig hemma

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: