Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisMidsommarCamping

Här är alla deltagare i Svenska Hollywoodfruar 2018

09 aug, 2018 
Cecilia Ahle
Det är idel välkända ansikten när Svenska Hollywoodfruar har säsongspremiär i TV3 hösten 2018. Anna Anka gör comeback och underhåller tillsammans med Maria Montazami, Sofie Prydz och Elena Belle. Men stornamnet Gunilla Persson saknas bland de blonda glamourlockarna.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

För tolfte året tar realityserien Svenska Hollywoodfruar plats i tv-rutan med underhållning från Los Angeles finaste kvarter.

Årets lyxfruar är kända ansikten för de trogna tittarna. Maria Montazami har varit med alla tolv säsonger. Sofie Prydz gör sin andra säsong och har sedan vi såg hennes sist utbildat sig till veterinär. Elena Belle, som gör sin tredje säsong, håller på att anpassa sig till livet som mamma.

Anna Anka tillbaka

Det är sedan tidigare också klart att Anna Anka gör en storstilad comeback i programmet. Det har har då gått nära tio år sedan hon gjorde sin debut i den allra första säsongen av Svenska Hollywoodfruar år 2009. Sedan dess har hon skilt sig från maken Paul Anka, förlorat vårdnaden om både sin dotter och son och träffat den 20 år yngre David.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att jag vill vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, berättade Anna Anka då i ett pressmeddelande.

Annons

Maria Montazami om Gunilla Perssons frånvaro

Det innebär att ett välkänt namn, Gunilla Persson, saknas i uppställningen. Hon har liksom Maria Montazami blivit synonym med realityshowen och varit med sedan programmets fjärde säsong.

– Det kändes lite ovanligt utan Gunilla, men vi träffas ju på slutet. Jag vet inte varför hon inte är med, om det var någon konflikt med något annat, men nu har vi en ny som står för blåsvädren.

Det kommer hända så mycket! Jag tror att folk kommer få en kanonsäsong, säger Maria Montazami till Aftonbladet och syftar på Anna Anka när hon pratar om skapare av blåsväder.

Svenska Hollywoodfruar 2018 deltagare. Gunilla Persson är inte med i säsong 12 av programmet.
Det blir ingen nionde säsong för stornamnet Gunilla Persson. Foto: IBL Bildbyrå

Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen”

För att öka pulsen ytterligare hos tv-tittarna kommer höstens säsong avslutas med två avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen”.

Annons

Där ska några av de mest omdebatterade och kontroversiella fruarna mötas, som Gunilla Persson, Åsa Vesterlund, Anna Anka, Maria Montazami, Isabel Adrian, Siv Cotton, Margareta Svensson och Päivi Hacker.

– För Svenska Hollywoodfruars mest trogna tittare bör detta vara en dröm som går i uppfyllelse. Alla gamla konflikter kommer dryftas och känslor bubblar upp till ytan och det kommer koka över när några av de mest omtalade fruarna möts igen, säger Susanne Nylén, presschef på Nordic Entertainment Group i Sverige, i ett pressmeddelande.

Här är alla deltagare i Svenska Hollywoodfruar säsong 12:

Maria Montazami

Svenska Hollywoodfruar 2018 deltagare. Maria Montazami inför säsong 12.
Foto: Daniel Sahlberg/TV3

Maria Montazami, 52, är den enda som varit med i alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar. Hon är född i Västerås och är gift med mäklaren Kamran Montazami.

Annons

Tillsammans har paret barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas och två hundar vid namn Molly och Copper.

Maria Montazami har varit med i tv-serier som Let’s Dance och Smartare än en femteklassare och släppt kokböckerna Välkommen hem till Maria Montazami och Fira med Maria Montazami. Dessutom har hon sin egen väskkollektion och har även tagit fram egen kosmetika.

2018 blev Maria Montazami utsedd till Sveriges Bästa Realitystjärna av svenska folket i tv-programmet Sveriges bästa.

Anna Anka

Svenska Hollywoodfruar 2018 deltagare. Anna Anka inför säsong 12.
Foto: Daniel Sahlberg/TV3

Anna Anka, 47, föddes i Polen, men växte upp i skånska Bjuv. Hon är fotomodell och skådespelerska och gör nu sin andra säsong i Svenska Hollywoodfruar.

Anna Anka har två barn, dottern Ellie från ett tidigare äktenskap och sonen Ethan tillsammans med sin exmake, den kände sångaren Paul Anka. Anna och Paul Anka var gifta mellan 2008 och 2010. Hon har sedan dess förlorat vårdnaden om båda sin barn till respektive pappa.

Annons

Efteråt sin debut i Svenska Hollywoodfruar fick hon tre egna program i TV3: Anna Ankas jul, Anna Anka söker en assistent och I form med Anna Anka.

Sofie Prydz

Svenska Hollywoodfruar 2018 deltagare. Sofie Prydzi inför säsong 12.
Foto: Daniel Sahlberg/TV3

Sofie Prydz, 36, gör sin andra säsong av Svenska Hollywoodfruar. Hon tackade ja efter många förfrågningar till att vara med i programmet när hon var full, berättar hon för Hänt.

Den första säsongen hon var med var år 2016. Efter den gjorde hon klart sin utbildning till veterinär.

Sofie Prydz är gift med den svenska DJ:n och musikproducenten Eric Prydz. Tillsammans har paret dottern Leja och sonen Elliot samt två hundar och två katter.

Elena Belle

Svenska Hollywoodfruar 2018 deltagare. Elena Belle inför säsong 12.
Foto: Daniel Sahlberg/TV3

Elena Belle, 33, göra sin tredje säsong i Svenska Hollywoodfruar. Hon föddes på Ibiza i Spanien och är en svensk modell och bloggare.

Tidigare hette Elena Belle Natacha Peyre, men bytte namn eftersom hon hade dålig kontakt med sin pappa, skriver Hänt.

Hon tv-debuterade 2005 när hon var med i dokusåpan Paradise Hotel.

Elena Belle är gift med DJ-managern Michael Theanne och tillsammans har de dottern Luna som ännu inte är ett år gammal.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons