Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisMidsommarCamping

Här är alla höjdpunkter på tv på nyårsafton!

29 dec, 2021 
Johanna Svan
Lotta Engberg, Stefan Odelberg och Kristian Luuk.
På spåret, Bingolotto, Grevinnan och betjänten och naturligtvis Tolvslaget från Skansen. Men även mycket mer. Här är höjdpunkterna på tv på nyårsafton!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nyårsafton bjuder på en kavalkad av härligt tv-tittande. Vi har letat upp godbitarna – här finns något för alla!

Se också: 7 udda sätt att fira nyår

7 udda sätt att fira nyår på runt om i världenBrand logo
7 udda sätt att fira nyår på runt om i världen

Tv-program nyårsafton 2022

På spåret på nyårsafton

Vad är en fredag utan På spåret med programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström? I avsnittet på nyårsafton möter Ina Lundström och Hanna Hellquist duon Agnes Wold och Christer Lundberg. Husband i På spåret på nyårsafton är Sara Parkmans orkester och gästartisten är Selen Özan.

På tv: Nyårsafton kl 20.00 på SVT1.

Bingolotto på nyårsafton

Fira in det nya året med Bingolotto. Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar oss med på en glittrande kväll med artister som Sven-Ingvars, Sarah Dawn Finer, Omar Rudberg med flera. Zeina Mourtada bjuder på godsaker från nyårsköket.

Annons

På tv: Nyårsafton kl 20.00 på TV4.

Karl Fredrik på Österlen firar nyår

Karl Fredrik och sambon Petter bjuder in till ett magisk nyårsfirande på vackra Eklaholm på Österlen. Tillsammans visar de hur man kan omvandla årets julblommor till häpnadsväckande nyårsdekorationer samtidigt som de välkomnar 2021 på ett inspirerande sätt.

På tv: Nyårsafton kl 13.30 på TV4.

Grevinnan och betjänten

Vad är en nyår utan Grevinnan och betjänten? Huvudpersonerna minns svunna tider, nu uppträder betjänten som den gamla damens uppvaktande kavaljerer, samtidigt som han serverar middagen. Det blir många skålar och han blir allt rundare under fötterna.

På tv: Nyårsafton kl 19.45 på SVT1.

E.T. the Extra-Terrestrial

Nostalgi på hög nivå! När 10-årige Elliott träffar E.T, en utomjording som har blivit kvarglömd på jorden, blir det början på en unik vänskap mellan de två. När E.T. blir dödligt sjuk måste Elliott och hans syskon försöka hitta ett sätt för E.T att ta sig hem igen.

Annons

På tv: Nyårsafton kl 18.45 på Kanal 5.

Tovslaget på Skansen med Reine Brynolfsson

Traditionsenligt firande av det nya året från Sollidenscenen på Skansen. Skådespelaren Reine Brynolfsson läser lord Alfred Tennysons dikt Nyårsklockan. Det blir också framträdanden av Lova, Isabella Lundgren och Niklas Gabrielsson Lind, Lena Philipsson, Tusse och Ludwig Hart och magikern Johan Ståhl. Programledare är Jill Johnson och Alexander Letic.

På tv: Nyårsafton kl 23.00 på SVT1.

Jonas Gardell - Queen of fucking everything

Cirkus är fyllt till bredden när Jonas Gardell bjuder in till en extravagant showföreställning om livsglädje, mod och motstånd. Föreställningen kastar sig mellan humor och allvar och bjuder på storslagna nummer, intima stunder och träffsäker komik.

På tv: Nyårsafton kl 19.00 på Sjuan.

Best of Skavlan

Efter 13 år på SVT är det nu dags för Fredrik Skavlan att önska Gott nytt år en sista gång. Och han gör det som vanligt med en tillbakablick på det absolut bästa från säsongen som gått.

Annons

På tv: Nyårsafton kl 21.00 på SVT1.

Två Sällskapsresan-filmer

Gillar du sällskapsresan är nyår årets höjdpunkt. TV4 visar två filmer under kvällen och natten.

SOS – en segelsällskapsresa: Stig-Helmer och hans vän Ole hamnar mitt bland det fina folkets midsommarfirande i Stockholms skärgård. Det blir en blöt tillställning och en midsommar ingen av dem kommer glömma i första taget.

På tv: Nyårsafton kl 16.30 på TV4.

Hälsoresan: Ole tar med sig Stig-Helmer på en hälsoresa för att Stig-Helmer ska kunna bli av med de överflödiga kilon han har lagt på sig efter sin skilsmässa. På hälsohemmet träffar de en udda skara.

På tv: Nyårsafton/dag kl 00.15 på TV4.

Dokumentär om Jan Malmsjö

Ett nära och öppet porträtt av den ovanligt mångsidige skådespelaren Jan Malmsjö. För snart 20 år sedan följde filmaren Birgitta Zachrisson skådespelaren under några månader och hittade fantastiska framträdanden i tv-arkivet.

På tv: Nyårsafton kl 18.15 på SVT1.

Annons