Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Här är den nya juryn i TV4:s Talang

02 okt, 2020 
Saga Pettersson
David Batra, LaGaylia Frazier, Bianca Ingrosso och Alexander Bard utgjorde tidigare Talang-juryn.
I våras fick Alexander Bard sparken från TV4 efter att han utryckt sig nedsättande om Black lives matter-rörelsen. Nu vet vi vem som kommer att ersätta honom som jurymedlem i Talang – och även LaGaylia Frazier är ersatt. Här är de två nya jurymedlemmarna i Talang!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tv4-programmet Talang kommer med en ny säsong 2021. I våras fick Alexander Bard, som suttit i Talangjuryn i flera säsonger, sparken från TV4 efter att han uttryckt sig nedsättande om Black lives matter-rörelsen. Kort där efter gjorde han grova påhopp på sin forna Talang-kollega Bianca Ingrosso på Twitter, efter att hon tagit avstånd från hans uttalanden.

Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos krav på nya juryn

För någon månad sedan avslöjade Bianca Ingrosso att hon haft mycket att säga till om när det gällde vem som skulle ersätta Alexander Bard i juryn.

– Jag är jättetacksam över dem som producerar Talang, för det har varit en väldigt nära sms-konversation. ”Vad vill du?” ”Vad tycker du?” ”Har du nåt intressant?” ”Nu är den här i loopen”. De förlitar sig väldigt mycket på mig, berättade Bianca Ingrosso för Aftonbladet. Hon fortsatte:

Annons

– Det har inte varit så många namn, men de som det har pratas om har jag varit väldigt positiv till. Och resultatet kommer vara magiskt.

Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén i Talangjuryn

Nu visar det sig att den inte enbart är Alexander Bard som ersätts av en ny jurymedlem, även LaGaylia Frazier har ersatts med ett nytt ansikte. TV4 förklarar i sitt pressmeddelande att LaGaylia ska vidare på nya uppdrag. De nya jurymedlemmarna som nu hoppar in vid Bianca Ingrosso och David Batras sida är inga mindre än Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén.

I morgonens sändning av Nyhetsmorgon dök hela jurygänget upp i studion. Ja, nästan alla. Bianca Ingrosso dök upp via videolänk.

– Jag har inte tackat ja till juryuppdrag tidigare men jag känner mig väldigt, väldigt trygg här, säger Sarah Dawn Finer i Nyhetsmorgon. Och Edward konstaterar:

– Jag längtar så mycket!

Annons