Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Josephine Bornebusch regisserar nya serien ”Älska mig”

14 okt, 2019 
Anaïs González Cruz
Porträtt av Josephine Bornebusch
I höst har Älska mig premiär på Viaplay, en tv-serie som skapats av skådespelerskan Josephine Bornebusch. Nu har en första teaser släppts.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Josephine Bornebusch är mest känd för sin roll som Mickan Schiller i populära Solsidan. Men snart får vi se henne i en helt annan tv-serie, långt från överklassmiljön i Saltsjöbaden utanför Stockholm.

I höst är skådespelerskan aktuell med Älska mig, en ny Viaplay-produktion i sex delar:

Älska mig är en varm dramakomedi om relationer och kärlek där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik”, skriver streamingtjänsten i programbeskrivningen.

Josephine Bornebuschs egna ord om Älska mig 

Josephine Bornebusch om Älska migBrand logo
Josephine Bornebusch om Älska mig

”Kul med läskigt”

Mer än så vet vi inte om den nya tv-serien, förutom att Bornebusch spelar en av huvudrollerna. Dock är det faktiskt 37-åringen själv som står bakom produktionen, då hon både skrivit manus och regisserat.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Nyligen släpptes en teaser till Älska mig, där vi bland annat får se Bornebusch i kärleksfulla scener med skådespelaren Sverrir Gudnason:

– Det känns oerhört kul och aningens läskigt att äntligen få släppa en första teaser till det här projektet jag nu levt med några år, säger hon i ett pressmeddelande.

På rollistan syns även namn som Görel Crona, Johan Ulveson, Ia Langhammer och Gustav Lindh.

Se teasern till Älska mig:

Av Anais Gonzalez Cruz

Foto: Viaplay//NENT Group

Annons