Karl Fredrik på Österlen avslöjar exklusiva framtidsplaner

Karl Fredrik och Petter utanför Eklaholm på Österlen

Tommy Holl/TT

Karl Fredrik och Petter har blivit med sommarhus! I kommande program får vi se hur de renoverar både hus och trädgård. Men de håller adressen hemlig. Sommarhuset ska bli deras privata oas på helger och lediga stunder.

I förra säsongen av tv4-programmet Karl Fredrik på Österlen var Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén på jakt efter ett nytt ställe. Eklaholms kostym började bli trång och de funderade på att komplettera med en ny gård. Vi fick följa med på husvisningar och först i sista avsnittet hade paret bestämt sig: ”Vi stannar på Eklaholm, och enbart Eklaholm.”

Följ med bakom kulisserna hos Karl Fredrik på Österlen
1:38

Efter reklamen: Följ med bakom kulisserna hos Karl Fredrik på Österlen

(1:38)

Slå på ljud

Nu avslöjar Karl Fredrik att de i stället skaffat ett sommarhus – i somras skrev de under köpekontraktet – och vi tittare ska få följa med och se renovering av både hus och trädgård.

– Men det kommer att vara ett helt privat ställe för oss, säger Karl Fredrik och ser väldigt nöjd och förväntansfull ut. Vi låter tv4 filma en viss del, men var huset ligger ska vara hemligt.

Karl Fredrik om Pride: ”Vi ska gå för alla som inte får lov”

Sommarhuset ligger någonstans i Skåne, är ett gediget 30-talshus med en, enligt Karl Fredrik, lagom stor tomt som naturligtvis ska anläggas.

– Vi planerar till exempel att göra ett poolområde och bygga om ett garage till ett passande poolhus, säger Karl Fredrik. Där ska det bli en härlig medelhavskänsla, vi älskar ju den stilen!

Karl Fredrik betonar att det inte kommer att bli ett renoveringsprogram så som Ernst Kirchsteiger har.

– Vi ska i huvudsak fortsätta här på Eklaholm precis som innan.

Men hemliga sommarhusets nya trädgård blir en ny och spännande krydda. Och olika event och tillställningar à la Karl Fredrik kan vi garanterat räkna med att få vara med om.