Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

Naked Attraction Sverige – här dejtar deltagarna helt nakna

03 jun, 2022 
Johanna Svan
Sofia Wistam leder naked attraction sverige - naken dejting
Sofia Wistam leder Naked Attraction Sverige.
I Naked Attraction söker man kärleken under kittlande förutsättningar – genom att dejta en spritt språngande naken partner. Sofia Wistam är programledare.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det nya dejtingprogrammet Naked Attraction Sverige är programmet där planerandet av en perfekt första dejten-outfit inte spelar någon roll. I stället är det den nakna kroppen som står i fokus, långt från den putsade digitala personan. Här premieras istället alla utseenden och nakenhet avdramatiseras.

Så fungerar Naked Attraction

Dejtingen sker i omvänd ordning, där deltagarna introduceras för en potentiell och spritt språngande naken partner. Kroppsdelarna avslöjas nerifrån, först kommer underkroppen, sedan mitten av kroppen och till sist ansiktet.

Naked Attraction har gjort stor succé i flertalet länder, som ett program som lyfter och hyllar alla kroppars unika skönhet och försöka bryter fördomar kring kroppsideal och normer.

Se också: 5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte visste

Aurora Brännström, sexualupplysare vid RFSU, som ingår i redaktionen och har varit med i castingprocessen, framhäver programmets budskap:

Annons

– Jag ser att Naked Attraction Sverige har stor potential att nyansera debatten om ouppnåeliga eller osunda kroppsideal och visa en motvikt till en ytlig dejtingvärld. Det känns lite som ett revolutionerande koncept med den positiva och lustfyllda tonen i kontrast till mycket annat i media och vårt samhälle idag.

Alla kroppar hyllas i Naked Attraction

Programledare för Naked Attraction är tittarfavoriten Sofia Wistam, som har frontat allt från underhållning till dokumentärer och har under flera säsonger lett den hjärtevärmande och Kristallen-vinnande publiksuccén Sofias änglar.

Alla kroppars unika skönhet hyllas

– Jag ser fram emot ett ­positivt och härligt program, där alla kroppars unika skönhet hyllas och ­väl­­komnas. Dejtingvärlden idag är präglad av filter och fasader och därför känns det kittlande med ett program där vi går rakt på den nakna sanningen. Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de ­modiga deltagarna, säger ­Sofia Wi­stam.

Naked Attraction sänds på kanal 5

Naked Attraction Sverige har premiär den 7 juni klockan 22:00 på Kanal 5 och kan även streamas på discovery+. Här kan man även streama tidigare säsonger av Naked attraction från andra länder.

Annons