Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sofia Wistam visar upp sönerna Lennox och Texas: ”Inte så små längre”

22 apr, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt
Sofia Wistam visar upp sönerna Lennox och Texas
”Mina minstingar är inte så små längre”, säger Sofia Wistam när hon visar upp en bild på sönerna idag. Samtidigt gör en drös med människor klart att ena sonen är en exakt kopia av sin mor!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Folkkära programledaren Sofia Wistam, 55, bor tillsammans med maken Magnus Wistam, 53, och tonårsgrabbarna Texas, 17, och Lennox, 15, i en villa på Lidingö, Stockholm. Så Sofia Wistam lever onekligen ett liv präglat av full rulle – två unga killar och en karriär som allt jämt innebär ett fullspäckat schema för tv-profilen.

Se också: 5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte visste

Utflugna sedan innan är Sofia Wistams dotter Sindy, 22, som hon har ihop med exet Anders Rahm och även äldsta sonen Kid Eriksson, 30, som Sofia har tillsammans med ex-maken Thomas ”Orup” Eriksson, 63.

Följarna häpnar: Texas är en kopia av mamma Sofia

Tiden går fort, menar Sofia Wistam och under en trevlig liten familjestund på restaurangen visar hon upp sina yngsta killar idag.

Annons

”Mina minsta är inte så små längre”, gör Sofia Wistam klart på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av en bild på sina söner. Och kommentarsfältet skvallrar om att det inte bara är en som tycker att i alla fall en av killarna brås på sin mamma vad gäller likhet. ”Oj, vad han till höger är lik dig!”, skriver en person och refererar till 17-årige Texas. ”Texas är en kopia av dig!”, säger en annan och så fortsätter det.

Sofia Wistam om att vara mamma till tonåringar

Förra året reflekterade Sofia Wistam tillsammans med sin väninna Pernilla Wahlgren, 54, i gemensamma podcasten Wahlgren & Wistam över livet som tonårsförälder. Och Sofia Wistam berättade att hon på senare tid upplevt att hon hamnat en bit bort från sina barn.

Annons

– Jag är så avundsjuk på dig som har en sådan kontakt med dina barn, säger Sofia Wistam till Pernilla Wahlgren, enligt Hänt.se och fortsätter:

– För just nu kan jag säga att Texas, 16-åringen, ja det är som frigörelseprocess. Vi har pratat om det förut. Både jag och Magnus står där och liksom ser hur han bara passerar. Det är så jäkla tråkigt. Och det känns verkligen som han försvinner och jag vet, Kid säger det, det är en period, det är en ålder. Och jag vet ju det någonstans.

– Men jag längtar tills han ska komma tillbaks för det känns som att jag vet inte vad som händer i hans liv. Han pratar ingenting med mig, säger Sofia Wistam i podcasten.

Sofia Wistam med maken Magnus Wistam och sönerna Texas och Lennox på galapremiären av filmen Once Upon a Time in Hollywood, Stockholm 2019.

Foto: TT/Instagram

Annons