Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Så gick det sen för Let´s Dance-paren

09 apr, 2021 
Hanna Brolund
Ingen har väl missat att säsong 16 av Let´s Dance är igång. Precis som vanligt är programmet stjärnspäckat och omges av romansrykten gällande deltagarna. Hur har det gått för tidigare Let´s Dance-paren – vilka har gått skilda vägar och hos vilka brinner kärleken än?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Varje säsong efter Let´s Dance starten 2006 har svenska folket kunnat läsa om nya par, otrohet och spruckna äktenskap. Här är Let´s Dance mest minnesvärda par.

Martin Lidberg och Cecilia Ehrling

Brottaren Martin Lidberg och danspartnern Cecilia Ehrling kan vara ett av Let´s Dance historiens mest omtalade par. 2007 vann de inte bara hela tävlingen utan även kärleken till varandra. Redan på finaldagen visade de kärleken till varandra med en segerkyss och ett halvår efter säsongens slut flyttade paret ihop och förlovade sig. De delade livet tillsammans i tre år för att sedan skiljas åt som vänner.

Vad hände sen? Martin Lidberg är idag gift med Catharina Lidberg (före detta Wettermark). Paret gifte sig 2012 och 2013 föddes deras dotter Melissa. Även Cecilia Ehrling hittade kärleken efter avslutet med Martin Lidberg. Cecilia gifte sig med Fredrik Danermark 2016, de har en son och väntar i skrivande stund sitt andra barn.

Annons

Tony Rickardsson och Christina Samuelsson

Speedwaystjärnan Tony Rickardsson och Christina Samuelsson träffades 2008. Tony Rickardsson dansade med Annika Sjöö, något som tog honom hela vägen till en andraplats, och Christina Samuelsson var danspartner med skådespelaren Uffe Larsson. Under programmets gång fann Tony och Christina varandra och på finalfesten sågs paret tätt ihopslingrade. Efter bara några dagar flyttade Christina in hos Tony och resten är historia.

Vad hände sen? Paret har idag varit en del av varandras liv i hela 13 år. De bor i en villa i Avesta med sina två barn, de har gift sig och Christina har bytt efternamn till Rickardsson.

Nicklas Wahlgren och Laila Bagge

Nicklas Wahlgren och Laila Bagge var båda två deltagare i Let´s Dance 2009. Under programets gång ryktades det att Nicklas och Laila var mer än bara konkurrenter och det visade sig stämma. På Alla Hjärtans Dag samma år sågs de på en romantisk middag och i mars 2010 gifte paret sig i S:t Jakobs kyrka i Stockholm. 2011 fick de sonen Kit. Äktenskapet höll till 2014, Laila berättade om beslutet på sin blogg “Jag och Niclas har bestämt oss för att gå skilda vägar. Vi har idag lämnat in ansökan om skilsmässa till Stockholms tingsrätt och hoppas att vårt privatliv respekteras under denna jobbiga tid framför allt då det finns barn med i bilden.”, skrev hon bland annat.

Annons

Vad hände sen? Laila Bagge är idag förlovad med sjutton år yngre Korosh Kananian, hon och Korosh har varit ett par sedan 2016. Nicklas då? Om man ska tro Nicklas syster Pernilla Walgren så är han inte singel, något hon nämnde i sin podcast “Wahlgren och Wistam” i slutet av 2020. Nicklas har dock inte själv varken uttalat sig eller visat upp någon kärlek.

Molly Nutley och Calle Sterner

Skådespelerskan Molly Nutley träffade Calle Sterner när de dansade tillsammans i säsongen 2012, att de var ett par bekräftade Molly efter säsongens slut. När paret träffades var Molly 17 år och Calle var 23. Kärleken höll i två år men därefter var kärlekssagan slut. Molly gick i efterhand ut i radiokanalen NRJ och berättade att hon var för ung för relationen och behövde lära känna sig själv.

Vad hände sen? Molly, som idag är 25 år, är idag tillsammans med musikern André Sund och har varit det sedan hösten 2018. Innan dess var hon förlovad med skådespelaren Gustav Lindh. Även Calle Sterner hittade kärleken 2018, närmare bestämt i skådespelerskan Johanna Bohm Hermansson.

Annons

Alexander Ryback och Malin Johansson

Relationen mellan den norska artisten Alexander Ryback och danspartnern Malin Johansson skapade minst sagt skandaler i Let´s Dance 2011. Redan under säsongens gång startade ryktena om att Alexander och Malin var mer än bara vänner, trots att de båda två var upptagna i varsitt förhållande. Alexander och Malin dementerade ryktena. Några månader senare publicerade den norska tidningen Se og Hør bilder på paret när de kysstes på nattklubben Berns i Stockholm. Båda gick därefter ut i pressen, bad om ursäkt och berättade att de ville stanna med sina respektive partners.

Vad hände sen? Alexander Rybacks flickvän förlät honom men förhållandet tog så småningom slut ändå. Alexander var under några år tillsammans med en norsk tjej som han träffade via Tinder men 2019 tog även det förhållandet slut. Malin Johansson lever idag tillsammans med sin sambo och deras barn i Göteborg.

Annons

Samir Badran och Sigrid Bernson

Artisten Samir Badran och hans danspartner Sigrid Bernson träffades under säsongen 2017. Romansryktet kring de båda florerade under säsongen och blev inte direkt svagare när de kysstes på finalens efterfest. Strax därefter bekräftades det som många tittare misstänkt: Samir och Sigrid var kära. Under cirka två år var de ett par innan de båda gick ut i sina sociala medier och berättade om uppbrottet.

Samir skrev “Efter nästan 2 år mellan mig och Sigrid är det tyvärr slut… De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv.”.

Sigrid skrev också på sin instagram om det spruckna förhållandet “Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det såhär ändå.”.

Annons

Vad hände sen? Samir Badran och Sigrid Bernson lever idag i varsitt lyckligt förhållande. Samir Badran är tillsammans med flickvännen Julia Sundquist, som han valde att fria till under en direktsändning av Talang 2020. Nu planerar paret bröllop. Även Sigrid Bernson har hittat kärleken, närmare bestämt i artisten Robin Bengtsson.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

2019 var det återigen dags för Sigrid Bernson att träna en kändis med målet att vinna glasskon. Ihopparad blev hon med artisten Robin Bengtsson och tur var väl det med tanke på gnistorna som slog. Precis som mellan Samir Badran och Sigrid Bernson florerade romansryktena kring paret, något som bekräftades genom en pussbild som publicerades på julafton samma år.

Vad hände sen?

Paret bor idag i en villa i Vallentuna och visar mer än gärna upp sin kärlek på sina sociala medier.

Foto: TT

Annons