TV: 5 riktigt roliga ögonblick från Nyhetsmorgon vi minns!

Jenny Strömstedt ramlar och sätter fyr på ostbågar i Nyhetsmorgon på TV4.

Foto: TV4

TV4:s Nyhetsmorgon, och deras programledare, har roat oss i många år. Vi bjuder på några av de speciellt roliga ögonblicken!

Felsägningar, bränder och sena ankomster. Vi som följt Nyhetsmorgon har fått se det mesta. Här är 5 roliga ögonblick vi minns!

Här kan du se misstagen i Nyhetsmorgon:

5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon
1:38

Efter reklamen: 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

(1:38)

Slå på ljud

Roliga ögonblick i Nyhetsmorgon på TV4

1. Jenny Strömstedts ostbågar

Ingen har väl missat klippet när Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist skulle fira ostbågens dag genom att testa att woka ostbågar.

Men det gick inte riktigt som programledarna tänkt sig.

Jenny Strömstedt försökte vända på ostbågarna genom att kasta upp dem i luften, men tappade ut ostbågar på plattan så att ostbågarna tog fyr.

Jenny Strömstedts stilresa genom åren – 22 bilder du förmodligen inte sett förut
Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

2. Jenny Strömstedts träningspass

Inte mycket går rätt för Jenny när Nyhetsmorgon gästas av Kalle Zackari Wahlström som ska demonstrera övningar och prata om sin träningsfilosofi.

Först spräcker Jenny slitsen i kjolen, liggandes på golvet, och sedan, när hon ska fånga en tygsäck, faller hon framstupa.

3. Tyfonen Fitov

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist sitter och pratar med Väder-Madeleine Westin och Jenny, som inte har läst sitt manus innan, säger tyfonen Fitow, varSpå Steffo utbrister: ”Nää!” och skrattfesten är ett faktum.

4. Tilde kommer för sent

Peter Jihde och Tilde de Paula Eby var länge ett radarpar i Nyhetsmorgon. I klippet nedan kan du se Tilde som kommer försent in i bild, inte bara en gång - utan två gånger. Och skyller allt på skorna.

5. Steffo har jetlag

Steffo Törnquist dyker upp för sent till sändningen, sminkas framför kameran, hostar flera gånger och ser allmänt förvirrad ut. Anledningen? Han hade kommit hem från new York kvällen innan och hade jetlag.