Sorayas ärliga ord om kollegorna i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani fotograferad på Unifecs och TV4:s insamlingsgala på Cirkus i Stockholm i maj 2019.

Foto: Eero Hannukainen/TT

Att programledaren Soraya Lavasani är förtjust i sina kollegor på Nyhetsmorgon har vi märkt av tidigare. Nu hyllar hon dem med en nytagen bild som hon har lagt upp på Instagram.
”Är så glad och tacksam”, skriver hon bland annat.

Soraya Lavasani har jobbat på TV4 sedan 2008 och är en av de mest populära programledarna för Nyhetsmorgon. Och att hon älskar sitt jobb är svårt att missa – på Instagram lägger hon ofta upp bilder på sig och sina kollegor, gärna tillsammans med några kärleksfulla ord.

Allt om Soraya Lavasani
Slå på ljud

När hon nyligen gick på föräldraledigt lade hon till exempel upp en bild på sig själv och kollegan Martin Järborg, som tagits i samband med duons sista sändning tillsammans på ett tag framöver.

”En vemodig morgon... längtar efter vår bebis och att få vila och förbereda inför det som komma skall. Men ÅH vad jag kommer sakna alla mina fantastiska kollegor på @nyhetsmorgon och alla er tittare - ni är UNDERBARA!”, skrev hon då.


Soraya Lavasani mamma för andra gången

Soraya Lavasani fick sitt andra barn i april. Hon gick hela elva dagar över tiden, men den 14 april meddelade hon att en lillebror äntligen hade behagat komma ut i världen. och är sedan dess föräldraledig. Och kort därpå berättade hon för sina följare att sonen fått ett namn – Winston Lavasani.

Sedan tidigare har hon dottern Bianca, 2, tillsammans med maken Ralph Olsson. På Instagram delar hon ofta med sig av små glimtar från sin nya tillvaro som tvåbarnsmamma, där bebisgos och barnvagnspromenader tillhör vardagen.

Uppskattar sina kollegor

Men även om hon är föräldraledig, hindrar det inte henne från att åtminstone tillfälligt umgås lite med sina programledarkollegor ibland. På Instagram har hon nu lagt upp en ny bild, tagen av fotograf Magnus Ragnvid, där hela programledargänget – förutom Soraya själv, även Anders Pihlblad, Maria Forsblom, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jenny Alversjö och Martin Järborg – är samlat och står prydligt uppradade framför linsen.

Intill bilden har Soraya skrivit en text, och visst märks det att hon uppskattar sin arbetsplats och kollegor:

”Voilà- @nyhetsmorgons nya gruppbild. Är så glad och tacksam över att få vara en del av detta kompetenta och glada gäng. Och ICKE att förglömma - alla proffs som inte syns i bild”.

Vad härligt att hon trivs så bra med sina kollegor!

Soraya Lavasani om saknaden efter sin mamma på mors dag: ”Ångest”