Tareq Taylor ärliga svar om sin erotiska dragningskraft – bryter ut i gapskratt: "Måste ta ett glas vatten"

Till höger, Tareq Taylor vid lanseringen av sitt riesling, till höger, Tareq Taylor i ett restaurangkök.

Foto: Till vänster, Karin Törnblom/TT, till höger, Anders Hansson/DN/TT

I senaste avsnittet av Fördomspodden intervjuas Tareq Taylor. Samtalet spårar stundtals ur och handlar till viss del om tv-kockens erotiska dragningskraft. "Du är inte klok någonstans", säger Tareq med ett skratt till programledaren.

Under flera år har programledaren Emil Persson konfronterat kändisar med fördomar som han har om personen.

Det blir ofta komiska samtal med absurda "anklagelser" som ofta förnekas, men ibland bekräftas.

I senaste avsnittet av Fördomspodden hade turen kommit till Tareq Taylor. Avsnittet spelades in under 2021, men öppnades nyligen upp efter att ha varit bakom betalvägg.

Se också: Tareq Taylor om tårar, romantik och oätlig mat
4:23

Efter reklamen: Se också: Tareq Taylor om tårar, romantik och oätlig mat

(4:23)

Slå på ljud

Det kanske inte är någon hemlighet att kocken och entreprenören blivit en av de absolut mest populära tv-personligheterna i rutan. Dels för sitt kunnande men kanske lika mycket för sin charm och utstrålning.

Det är nog rimligt att säga att en hel del tycker att han är mer attraktiv än genomsnittet.

Emil Persson tar i alla fall fasta på denna spaning och börjar intervjun med att fråga om han ens kan gå på gatan i hemorten Lomma utan att det "uppstår ett sådant gräsligt kåtslag att 40 plus-kvinnor kastar ägglossning efter honom?".

Det får Tareq att brista ut i gapskratt.

– Du är inte klok någonstans. Men nej, det är inte i närheten av någon sanning. Nu tar jag ett glas vatten här.

Tareq Taylor om åldersskillnaden med Sofia ”PT-Fia” Ståhl

Sedan får han fråga om sitt humör. Att han ofta inte tappar det, men när det väl sker så blir han väldigt ledsen och uppriven, likt matadoren i Tjuren Ferdinand.

– Det är jättesant, precis så är det. Jag tappar allt, helt utan värdighet, svarar Tareq med ännu ett skratt.

Han svarar sedan på frågor där han utvecklar sin på grabbiga och bullriga sammankomster som han inte tycker om. Tareq berättar att han svårt för machokultur som han ser som toxisk. Sedan hyller han Bianca Kronlöf som läste upp brev som hon fått från män. Hon gjorde en fantastisk insats, säger Tareq.

Efter en stund glider samtalet över till populära Trädgårdstider som Emil Persson – med glimten i ögat – beskriver som ett erotiskt program som avser att skapa upphetsning i tv-sofforna.

Skratt igen.

– Det är sinnessjukt ju. Handlar allting om sex? Men det är f-n inte långt ifrån sanningen, säger han och minns en episod tydligt.

– Gud jag kan aldrig glömma det. I den första trailern som vi skulle göra, då hade SVT tagit ner ett trailer-team. Vid något tillfälle skulle jag ligga och ta ett litet blomsterblad och föra det över Pernillas läppar i slowmotion. Jag stod och oljade in en zucchini på bordet.

Sofia ”PT-Fia” Ståhls första ord om relationen med Tareq Taylor

När Fördomspodden närmar sig slutet får Tareq en poetisk fråga och som beskriver en scen värdig en erotisk novell: "En gång böjde du varsamt en kvinna över en gärdesgård och älskat så att morgondaggen stänkte runt dina nakna smalben."

Som du redan anat: Nytt gapskratt från Tareq.

– Så poetiskt. Det här måste du sätta samman till en bok.

– Men stämmer det? undrar Emil Persson.

– Måste jag svara på det?

– Klart du måste.

– Okej. Jag vet inte om det var en gärdsgård.

Sexanspelningarna i programmet

Det är inte bara i Fördomspodden som de sexuella anspelningarna i Trädgårdstider kommit under lupp. Tareq Taylor och Pernilla Månsson Colt har själva pratat om en grönsak i programmet som fick båda att brista ut i skratt.

Låt oss bara konstatera att ordvalen fick en ekivok underton.

Inslaget sändes inte i vanliga programmet, men SVT lade ut det som i sociala medier. Du hittar det här. Titeln på inslaget var "Den snuskiga pepparroten" och i skrivande stund har det 13 000 interaktioner och över 1100 kommentarer.

Den tolfte säsongen av ”Trädgårdstider” planeras att sändas våren 2023.

Se också: Trädgårdstider – behind the scenes
1:36

Efter reklamen: Se också: Trädgårdstider – behind the scenes

(1:36)

Slå på ljud