Tareq Taylors brorsdotter Sunny ställer upp i Idol

Sunny Taylor och Tareq Taylor.

Foto: TT, Tareq Taylors Instagram

När det är dags för audition i Idol 2021 från Malmö dyker ett välbekant efternamn upp. Sunny Taylor är brorsdotter till Tareq Taylor.

När Sunny Taylor, 20 år, ställer upp på audition i Idol 2021 är hon inte den första i familjen som vill satsa på en karriär som artist.

Pappa var med i Idol

Redan 2011 var hennes pappa, Zafer Taylor, med i Idol. Och fick en guldbiljett, även om Alexander Bard klagade på hans klädstil och påstod att han såg ut som en ”standardhippe på Bali”.

”Jag får väl skaffa en sån garderob man ska ha, haha”, sade Zafer efter sin audition, där även Sunny och hennes bror var med bakom kulisserna.

Se också: Katia om rollen som ny jurymedlem i Idol

2:04

Efter reklamen: Katia om rollen som ny jurymedlem i Idol

(2:04)

Slå på ljud

Zafer Taylor är bror till kocken, krögaren och programledaren Tareq Taylor. I Tareq Taylors matresa i SVT fick vi följa den folkkära tv-kockens kulinariska resa till Jerusalem, där han har åt sig igenom staden tillsammans med sin bror och sin pappa Seif Daoudi.

Har sysslat med musik

Sunny Taylor är ingen nybörjare inom musiken. Pappa har tidigare haft ett band, Zafer Taylor band, där hon var med och sjöng. På Facecbook skrev han om sin dotter 2017:

”Sunny har vuxit upp i ett hem fullt av musik och tillsammans med mig på och av scenen sen liten. Nu spelar vi tillsammans i vårt band. Musik har omringat hela hennes liv. Hon är musik..!!!”

Nu heter bandet med Zafer och Sunny B-fam.

Tareq Taylor hejar på Sunny

Tareq hejar såklart på sin brorsdotter i Idol. På Instagram skriver han:

”Ikväll börjar resan i Idol för Sunny @sunny.taylor min brorsdotter Hoppas att ni vill stötta denna underbara tjej och följa hennes resa.”